Onlangs kreeg mijn eettafel een metamorfose en daar wilde ik ook heel graag nieuwe stoelen bij, maar hoe kies je die?

Als je op Google gaat zoeken naar eetstoelen krijg je zo veel hits, onmogelijk om alles te bekijken. Ik was daarom extra blij met het bericht van Zen Lifestyle. Aangezien ik al op zoek was naar eetstoelen leek mij dit een mooie samenwerking want na een bezoekje aan de website wist ik dat ik hier wel zou slagen voor een paar mooie stoelen. Zen Lifestyle heeft een heel mooi assortiment aan eetstoelen van allerlei mooie merken maar ook van hun eigen merk Zen Lifestyle.

Wat is je stijl?

Voordat je op stoelen jacht gaat is het goed om te bedenken in welke stijl je stoelen zoekt en met wat voor een pasvorm. Wil je met of zonder arm leuningen, strak of juist landelijk, stof of liever leer? Er zijn zoveel opties! Ik wilde een natuurlijke stoel, iets met hout of rotan en luchtig. Ik heb een licht interieur met veel natuurlijke materialen en wilde iets in dezelfde stijl en vooral niet iets massiefs. Ik vind het heel fijn dat Zen Lifestyle zo’n ruim assortiment heeft en dat je kan zoeken op stijl of kenmerken. Scheelt je zo veel werk!

Ik kwam al snel uit bij de Rotan eetkamerstoel. Dit pareltje past perfect in mijn interieur en ik zag ook de combinatie met mijn nieuwe witte eettafel helemaal zitten. Gelukkig heb ik niet lang hoeven wachten en werden deze beauty’s netjes thuisbezorgd. Zo leuk om ze dan aan mijn eettafel te zien in plaats van op een plaatje op de website.

Liefde voor rotan

Mijn liefde voor natuurlijke materialen is groot en komt ook steeds meer terug in huis, zo ook dus rotan. Het begon allemaal met een stoeltje en daarna volgde al snel meer met als nieuwe aanwinst dus mijn rotan eetstoelen. Ik heb echt een zwak voor het sfeertje. Om het natuurlijke van de stoelen nog wat meer te accentueren heb ik er voor gekozen om wat planten op tafel te zetten. Niet te veel en druk maar wel even een eyecatcher.

Ik krijg vaak de vraag, hoe je de eettafel nou leuk kan stylen en ook zo dat het praktisch is. Planten zijn wat mij betreft altijd goed, instant sfeermakers en ik heb ook liever iets groots dan veel kleine rommeltjes. Ik zal binnenkort eens een blog delen met meer styling ideetjes voor de eettafel want de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos.

Genieten van mijn nieuwe stoelen

Met mijn nieuwe stoelen en “nieuwe” witte tafel heb ik gelijk zin in een etentjes met vrienden. Het is zo’n fijn plekje geworden, waar ik zo veel plezier van ga hebben. Heerlijk natafelen met vrienden of gewoon met mijn kleine mini nog even de dag doornemen. Ik ben wel benieuwd of jullie altijd aan tafel eten of ook wel eens op de bank?

Liefs, SanneDeze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Zen Lifestyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial