Verlichting vind ik best een uitdaging in huis. Ik ben vrij kieskeurig en ben er achter gekomen dat ik een dure smaak heb qua verlichting. Gelukkig zijn er ook lampjes die ik wel leuk vind en ook nog eens goed te betalen zijn. Een van die vind ik de verlichting van Snoerboer.

Het leuke aan de lampjes van Snoerboer is dat je ze zelf helemaal kunt samen stellen. Je kunt het snoer kiezen, de fitting, de fittinghuls, kleur stekker, de schakelaar en natuurlijk ook de lichtbron. Ideaal om dus een lampje volledig zelf samen te stellen naar jou wensen. In het vorige huis had ik al twee lampjes naast mijn bed hangen aan de bekende Ikea plankdragers en later aan de wandhaken die nu in de woonkamer hangen. Later kwam daar ook een heel mooi mintkleurig lampje bij voor mijn werkplekje.

Ook in dit huis mocht een nieuwe Snoerboer lampje wat mij betreft niet ontbreken en wederom voor in mijn slaapkamer. Een nachtkastje heb ik niet en dan zijn deze lampjes ideaal. Ik wilde het dit keer alleen wel iets anders geen plankdrager of muurhaak maar hij moest aan het plafond komen. In het plafond is een haakje bevestigd waar het snoer om heen zit en vervolgens naar beneden hangt. Op deze manier kan ik hem ook makkelijk lager of hoger hangen, ideaal.

Liefde voor deze warme kleurtjes

Zoals gezegd kan je de lamp dus helemaal zelf samenstellen, hoe leuk! Ik koos voor een terracotta kleurig snoer, welke mooi bij de muur maar ook bij de gordijnen matcht. Messing is tegenwoordig weer helemaal hot, en ik ben ook groot fan. Op meerdere plekken in huis komt dit terug en zo dus ook in mijn slaapkamer. Het ronde en zachte van de “tulp” fitting, vind ik zo mooi. Om het geheel net even wat spannender te maken koos ik hierbij een lampje in diamant vorm. De schakelaar en stekker zijn ook beide in goudkleur en that’s it, klaar is je originele en persoonlijke lampje.

Lief, zacht en rond en tegelijk edgy en stoer

Het leuke aan deze lampjes vind ik toch wel dat je er ook heerlijk mee kan stylen en nieuwe hoekjes kan creëren. Zo hangt het oude slaapkamer lampje nu geregeld in de woonkamer en als ik iets anders wil in de slaapkamer is het heel makkelijk om de lamp anders te hangen door bijvoorbeeld toch een wandhaakje op te hangen. Of ook leuk om hem langs de kast naar beneden te laten hangen, genoeg opties met deze lampen.

Het “oude” lampje mag nu hier shinen!

Ik ben best wel benieuwd naar jullie ervaringen met verlichting, vind je het lastig of slaag je heel makkelijk?

Liefs, Sanne

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Snoerboer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial