Binnenkijken bij mensen is natuurlijk altijd een feestje. Het was even wat rustiger met binnenkijkers op mijn blog maar hopelijk komt daar weer verandering. Ook al kost het best wat tijd, toch zijn dit wel de leukste blogs denk ik. Zo leuk om met mensen in contact te komen maar ook om ongegeneerd binnen te kijken.

Deze binnenkijker ontstond vrij spontaan. Een aantal weken geleden kwam ik namelijk bij Vera van Studio VerSie thuis om mijn wandhanger op te halen. Nieuwsgierig welke ze voor mij heeft gemaakt? Je vindt hem in mijn blog over de nieuwe woonkamer. Maar goed al bij binnenkomst was ik verliefd op haar huis en dat werd alleen maar meer. Zo’n sfeervol familiehuis maar ook met kleur!! Daar kan ik zo blij van worden. Eenmaal thuis stuurde ik Vera een berichtje of ik een binnenkijker bij haar mocht fotograferen en gelukkig voor mij, en voor jullie natuurlijk, mocht dat!

Roze, groen, grijs, roest…. genoeg kleur in huis

Als ik je vertel dat Vera een blauwgrijze muur heeft, een groene bank, een roze kast een oker gele muur dan denk je misschien is dat niet wat veel? Nee dus!! De reden waarom ik zo graag hier een binnenkijker wilde fotograferen is om te laten zien wat je met kleur kan en dat je hier echt niet bang voor hoeft te zijn. De kleuren zijn in balans en versterken elkaar. De eethoek is denk ik wel een van mijn favorieten, een heerlijke grote tafel met verschillende stoelen er om heen. De tafel maakten Vera en haar man zelf. Wat je ook niet kan ontgaan is de print op de muur. Het behang is vanwege de hoogte niet helemaal tot het plafond aangebracht en dit geeft een heel leuk effect. Het is zo net een xxl schilderij. Leuk idee om zelf thuis ook te doen, maakt het net wat spannender en origineler.

Wat een fijne eethoek
De prachtige eethoek met de zelf gemaakte tafel
Vera in haar fijne woonkeuken

Een warme familie keuken

De keuken is echt een pareltje. Toen ik mijn wandhanger kwam ophalen zat de kleur er achter de keuken nog niet op. Voor mij dus ook een verrassing en wat een fijne! De kleuren matchen zo mooi en zorgen voor een heel warm geheel, een heerlijke luxe keuken. Ik vind keukens zonder bovenkasten zo mooi, maakt het heel ruim maar ook rustig. En natuurlijk komt de kleur dan nog mooier uit.

Warme en sfeervolle keuken, de zwarte accenten geven het iets stoers.
Fijn styling plankje
Een keuken zonder bovenkastjes werkt zo ruimtelijk

Een kleurrijke zithoek

In de zithoek viel mijn oog gelijk op het prachtige stoeltje van Hay, wat een beauty. Zo’n tijdloos en mooi design. Ook leuk om te zien wat stof en kleur voor een bank kunnen doen. Ik heb dezelfde bank en toch oogt hij hier weer zo anders, blijft wel een top bank. Het roze van het stoeltje komt ook weer mooi terug in de roze kast. Aan de muur hangt een prachtige hanger van Vera haar eigen hand, plaatje! Ik hou van dit soort originele en handgemaakte items in huis. Zijn echte sfeermakers.

Prachtig wandkleed door Vera gemaakt
Roze, blauw grijs, roest en groen, top combinatie
Tijdloos design van Hay

De kinderkamers

Via het prachtige en wederom kleurrijke trappenhuis ga je naar boven naar de kinderkamers. In de kamer van haar dochter heeft Vera er ook voor gekozen om niet de hele muur te behangen maar een deel. Geeft een heel leuk en speels effect. Het roze met groen is natuurlijk ook echt een top kleurencombi. Het bedhuisje hebben Vera en haar man zelf gemaakt. Dit wil je toch als kind, een heerlijk knus plekje om te spelen en te slapen.

Het huisje is door Vera en haar man zelf gemaakt
Groen en roze, zo’n fijne kleurencombinatie

In de kamer van haar zoon zijn de kleuren oker geel en donkerblauw niet te missen. Ook hier zit een behangetje op de muur en wat voor een, hier blijf je naar kijken want van dichterbij zie je nog veel meer moois. Het lijken net allemaal penstrepen, zo tof.

Mix van oud en nieuw doet het altijd goed
Papieren giraffen kop, knalt er mooi uit
Heerlijke kleuren

De perfecte werkplek

Op de bovenste verdieping zit de werkplek van Vera, het domein van Studio VerSie. Zo leuk om hier een kijkje te mogen nemen, wat een fijne werkplek. Je voelt en ziet de creativiteit van Vera want ook hier hangen prachtige hangers van haar. Heerlijk om omringt te zijn met al die mooie wolletjes. Mocht je haar nog niet volgen en kennen neem dan zeker even een kijkje op haar Etsy shop of haar Instagram feed, echt de moeite waard.

Het creatieve kamertje
Creaties van Studio VerSie
Aan dit omgetoverde kledingrek maakt Vera haar prachtige hangers

Heerlijk om weer een binnenkijker gefotografeerd te hebben, wil dit ook echt weer vaker gaan doen. Mocht je dus een heel tof huis hebben en lijkt het je leuk dat ik ook een keer bij jou langs kom laat dan gerust een berichtje achter en wie weet, kom ik ook een keer bij jou langs.

Liefs, Sanne

1 thought on “Binnenkijken in een sfeervol en kleurrijk huis

  1. Hoi Sanne, wat een inspirerende foto’s! Wat is de kleur/verf van de keukenmuur? Ik vind het lastig de juiste tint geel te vinden. En is deze verf afneembaar?

    Groetjes,

    Danielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial