Dit is alweer de laatste blog in de categorie “Een nieuw huis”, ik ben na mijn slaapkamer door de kamers heen! Maar safe the best for last, toch?

Nou ja the best, dat weet ik niet, ik vind alle ruimtes eigenlijk wel heel fijn. De echte reden waarom ik mijn slaapkamer als laatste deel, is omdat hij nog niet helemaal naar mijn zin was. Ik had de muur achter mijn bed in de kleur Pink Nudity van Flexa geverfd. Een hele mooie kleur en ik ben er ook heel blij mee maar ik miste nog een beetje de wow factor. Dat gevoel dat je denkt, ooooh wat een fijn plekje ik kom nooit meer mijn bed uit! ken je dat gevoel? Die warme deken! Het duurde alleen even voordat ik er achter kwam wat die “warme deken” dan was. Thank god, voor Pinterest want toen zag ik het ineens. Er moest nog een kleur bij, terra, roest, oranje, rood, lava of hoe je het ook wil noemen. Die kleur kwam telkens terug en hij ging niet meer uit mijn hoofd en dus besloot ik om toch nog maar weer een keer de verfkwast te pakken.

Tijdens het klussen riep ik heel hard ik raak voorlopig geen kwast meer aan…

 

 

 

 

Twee weken heb ik het vol gehouden om niet meer te verven. Vrij impulsief ging ik naar de bouwmarkt en koos daar de kleur Lava uit van Histor. Ik had echter nog geen idee hoe ik de verf zou toepassen maar inspiratie daarvoor kwam vast vanzelf. Niet dus…. Ik bleef een beetje hangen en koos uiteindelijk voor een lambrisering. Niet super spannend maar wel mooi. Ik was fan van de kleur maar, was hij niet te donker en was een lambrisering wel de juiste keuze? Ik besloot de kleur te mengen met witte latex om hem iets lichter te maken en ik ging weer aan de slag met mijn tape. Dit keer plakte ik de wand achter mijn bed af, zo creëerde ik een soort hoofdbord. Hoppa, kwastje er over en maar weer afwachten. Ik was eigenlijk van plan om de overige lambrisering weer pink nudity te verven maar wat denk je? Dit was het! Naar deze combinatie van kleuren was ik op zoek maar ook naar de manier van verven. Dit was het “wow” gevoel.

Grappig hoe dat werkt, doordat ik helemaal happy werd van de kleuren wilde ik het gelijk ook afstylen. Op mijn wishlist stond al heel lang de Strelitzia, en dit was de perfecte plek ervoor. De Strelitzia is een mooie hoge plant en niet al te breed, perfect voor het plekje naast mijn bed. Daarnaast vind ik planten ook in de slaapkamer best wel essentieel.

 

 

 

In mijn slaapkamer zit ook een badkamer ensuite. Vrij simpel maar alles wat je nodig hebt. Een hele grote (regen)douche en een wasmeubel. Omdat het dus in mijn slaapkamer zit wilde ik een mooie manier om een handdoek op te hangen en die heb ik wel gevonden. Het prachtige kledingrek van House of Oelie staat perfect in de kamer en is ook super praktisch. Ideaal om mijn handdoek over te gooien zodat dat het in de weg ligt of een doorn in het oog is. Ik hou van mooie praktische oplossingen.

 

 

 

En dit was het dan mijn uitgebreide huizentour, jullie zijn weer helemaal bij en op de hoogte! Zo ontzettend fijn dat we hier zo onze draai weer hebben gevonden. Elke dag geniet ik zo van ons plekje en wat is het fijn geworden!

 

Liefs, Sanne 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial