Afgelopen weken heb ik heerlijk genoten van mijn huis en nog flink doorgeklust maar het moment is gekomen dat ik het heel graag met jullie wil delen. Ik heb er even over nagedacht hoe ik dit zou doen maar ik ga het toch ruimte voor ruimte doen. Zo hou ik de spanning er lekker in 😉

Om te beginnen wil ik heel graag de eetkamer laten zien want, wat ben ik blij met dit pareltje! Ik ben zo blij dat dit huis net als het oude, een ensuite heeft. Ik vind dat een heel luxe gevoel en hierdoor heb je ook alle ruimte voor de eettafel. Ook al zijn we maar met zn tweetjes ik hou van een ruime eettafel. Heerlijk om samen aan te knutselen maar ook voor gezellige etentjes met vrienden. De eettafel moest dus niet te klein en ik wilde graag een houten blad, geen fineer maar massief hout. Ik was nogal in shock over de prijzen een eettafel boven de 1000,- euro was echt geen uitzondering. Dat was toch niet helemaal de bedoeling en helemaal niet met een mini die nog wel eens met zijn vork in het tafelblad krast. Ik begon mijn zoektocht naar een nieuwe tafel op Marktplaats en al snel vond ik deze. Vraagprijs: 90 euro, top! Toen ik de tafel ging ophalen zag de verkoopster dat er toch wat meer krasjes opzaten en vroeg of ik ook akkoord ging met 40 euro, “uhhhh, ja hoor!” Love Marktplaats! Voor 40 euro heb ik dus een massief houten tafelblad en een wit metalen onderstel, precies wat ik zocht. Het blad wil ik nog een keer licht opschuren maar voor nu is het zo ook dikke prima!

 

 

De twee Eames replica stoelen had ik al maar de bank is nieuw, dit is de Stuva van de Ikea. Ideaal! Zitten en opbergen in een. Daarnaast vind ik een bankje met kussens ook heel gezellig en helemaal met deze mooie kussens! Het kussen met de bolletjes is van de Wown collectie voor de Kwantum en het rechter kussen is van Oyoy en heb ik in de shop van House of Oelie gekocht. Beau vind het ook erg gezellig en zit steeds minder op zijn stoel en vaker op de bank. Als ik sta te koken vind ik dat zo gezellig als hij aan tafel zit. Dat zag ik ook al helemaal voor me, fijn als dat in de praktijk ook zo uitpakt!

 

Het perfecte behang van Bibelotte

Tijdens het klussen besloot ik dat de muur achter de bank schreeuwde om een mooi behang! Omdat er nergens in de eet/woonkamer behang op de muur zit zou dit ook gelijk een eyecatcher worden. Het behang vond ik eigenlijk al heel snel en was direct liefde op het eerste gezicht. Mijn wensen; een nude kleur, een rustige print en iets origineels. Nou dat is dus wel gelukt! Ik vond het behang bij Bibelotte, en het was alles wat ik wilde en meer! Ken je dat gevoel dat alles in eens blijkt te kloppen en samen komt? Nou dat had ik dus met dit behang! Zelfs het behangen was een feestje om te doen, zo makkelijk je hebt twee soorten banen die moet je dus afwisselen. Verder is het behang van hele mooie zware kwaliteit en hierdoor ook prettig om aan te brengen. Ik heb een nieuwe hobby hoor, behangen! Mocht je nog iemand nodig hebben, I’m your girl! 😉 Als je op zoek bent naar mooi behang is het echt de moeite waard om even een kijkje te nemen op de website van Bibelotte. Ze hebben zulk mooi behang en niet alleen dus voor kinderkamers. Ook voor de aankleding van de kinderkamers hebben ze heel veel moois! Fijn als je door een verhuizing weer mooie nieuwe shops ontdekt!

 

 

Toen ik een tijdje terug mijn moodboard op mijn blog deelde stuurde Elle van Knottingonthewall mij een foto van een van haar nieuwe kleuren van de wandhangers. Je snapt het vast wel, ik was direct verkocht! Ik wilde een nieuwe wandhanger in de kleur roest, zo mooi! Deze kleur maak het geheel net iets minder zoet en nog leuker is dat hij ook heel mooi in de slaapkamer past, ik kan het afwisselen. Daar wordt mijn styling hartje blij van! Daarnaast ben ik ook al zo lang groot fan van Elle haar hangers, er hangt in elke kamer een Knottingonthewall hanger en ik zou niet anders willen! 

 

 

 

What’s next?

Zo fijn om nu eindelijk het eindresultaat te kunnen zien en te delen. Het plaatje zat al lang in mijn hoofd maar fijn als het ook zo uitpakt! Nu komt de grote hamvraag welke kamer willen jullie hierna zien? Woonkamer, Beaus slaapkamer of mijn slaapkamer? In de keuken moeten nog wat kleine klusjes worden gedaan, dus die moet nog even wachten. Ik ben benieuwd, laat je het weten?

Liefs, Sanne

1 thought on “Een nieuw huis part 1, de eetkamer

  1. Good afternoon, I was just on your site and submitted this message via your “contact us” form. The contact page on your site sends you these messages via email which is why you are reading through my message at this moment right? This is half the battle with any type of online ad, getting people to actually READ your advertisement and that’s exactly what I just accomplished with you! If you have an advertisement you would like to blast out to millions of websites via their contact forms in the U.S. or to any country worldwide let me know, I can even target your required niches and my costs are very affordable. Write an email to: trinitybeumer@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial