Het is weer zo ver, Sinterklaas is in het land! Afgelopen week zijn we er dankzij het Sinterklaas journaal al lekker ingekomen. Zo schattig on mijn kleine mannetje zo intens te zien genieten van een programma. Hij zit voor de duur van het programma heel stil en aandachtig te luisteren. Oké, van de week zei hij wel wat… Of we even stil konden zijn want hij verstond het niet! Pardon? Één sinds wanneer kan jij ineens zo goed praten kleine man en ten tweede, ja meneer de directeur ik hou mn mond al. Laten we het er maar op houden dat hij groot fan is van Sinterklaas!

Stiekem geniet ik er ook wel heel erg van, niets is fijner dan om je kleine zo te zien genieten. Hij gaat er volledig in Sinterklaas op en ik dan weer in hem. En dus zijn we gister maar naar de intocht van Sinterklaas geweest. Voor mij best wel een dingetje want ik doe het niet zo lekker in druktes maar ja alles voor mijn kind. Achteraf viel het mij ook best mee en keek ik vooral naar Beau die zo genoot. Dat was het wel waard. Eenmaal thuis hebben we er een gezellige Sint dag van gemaakt. Heerlijk pepernoten gebakken en de intocht ook nog op tv gekeken. Gelukkig snapt hij nog niet hoe dat dan kan, Sinterklaas op twee plaatsen. Scheelt weer een leugentje om best wil.

 

 

Sinterklaas kapoentje gooi wat in mijn schoentje!

Nu Sinterklaas weer in het land is mag natuurlijk ook de schoen weer gezet worden, maar wat doe je daar in en hoe vaak mag je kind zijn schoen zetten? Beau mag 5x zijn schoentje zetten en misschien vraag je je af waarom 5x? Nou zoveel cadeautjes heb ik voor hem gescoord. Ik vind het zo moeilijk om mij in deze periode in te houden. Alles is leuk! Daar komt ook bij dat we natuurlijk ook gaan verhuizen, ik veel speelgoed weg heb gedaan of heb verdeeld tussen zijn papa en mij. Hij mocht dus ook echt wel even verwend worden en ze zijn maar zo kort klein. Voor je het weet gelooft hij niet meer in Sinterklaas.

 

 

Qua schoen cadeautjes had ik mij voor genomen om onder de 10 euro te blijven en dat is gelukt. Sterker nog de cadeautjes zijn allemaal onder de 5 euro! Ik kocht bij de Action een spel kaarten met mijn eerste woordjes, misschien een beetje laat maar ik denk dat Beau dit wel leuk vindt. Verder kocht ik hier ook een mini klei setje met een hondje waarbij de klei uit zijn hoofd komt. Zeker weten een geslaagd cadeautje want hij is gek op kleien. Tot slot kocht ik bij de Action een setje stempeltjes van boerderij diertjes. We zijn gek op knutselen en tekenen dus dat komt goed.

Eigenlijk was ik na mijn bezoekje aan de Action wel klaar met de schoencadeautjes maar toen liep ik bij Søstrene Grene binnen. Grote fout kan ik je zeggen!! Wat hebben ze daar weer veel leuke spullen zeg, word daar altijd zo hebberig! Voor Beau kocht ik nog een leuk zaklampje en als je deze op de muur schijnt zie je een koe met kalfjes. Zo zoet. Tot slot scoorde ik ook nog een paar houten lolly’s voor in zijn keukentje.

 

 

 

 

 

Ik vind de schoen cadeautjes wel geslaagd, kleine prijsjes maar niet perse prulletjes. Ook echt wel dingen waar hij leuk mee kan spelen en knutselen. Hoewel als ik het aan Beau had overgelaten hij vooral chocolade in zn schoen zou willen hebben. Hij heeft dat misschien twee keer gegeten maar dat is hij dus niet vergeten 😉 kind van zn moeder!

Hoe vaak mag jou kindje zijn of haar schoentje zetten en heb je budget voor schoencadeautjes? Ik ben heel benieuwd!

Liefs, Sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial