Sinds ik in Beau’s oude kamer zijn muur heb behangen met het mooie behang van Roomblush ben ik om! Ik was nooit zo’n fan van behang maar daar ben ik dus flink van terug gekomen. Ik wist dan ook vrij snel dat ik ook in zijn nieuwe kamer weer behang wilde. Behang geeft toch net even een andere sfeer aan een kamer dan wanneer je alleen verft.  Maar goed, welk behang? Er is zo veel moois…

Heel eerlijk, hoefde ik hier eigenlijk niet lang over na te denken. Beau is gek op dieren en auto’s en ik wist dus dat ik iets met een van deze twee iets leuks wilde doen. Zo ben ik dan ook gaan zoeken naar behang, passend bij deze thema’s. Al snel kwam ik op het voertuigen behang van Studio Ditte, heel leuk alleen twijfelde ik nog. Tot ik het behang van Creative lab Amsterdam tegenkwam. Dat was liefde op het eerste gezicht! De keuze voor een jungle kamer, was dus vrij snel gemaakt! Voor de zekerheid bestelde ik wel nog wat samples van het behang maar de keuze bleef hetzelfde. Beau heeft natuurlijk ook gekeken en koos gelukkig voor hetzelfde behang, top! Kind heeft smaak, maar ja dat wist ik natuurlijk al lang 😉

Het behang is echt het uitgangspunt geworden voor zijn kamertje. In het behang komt de kleur groen natuurlijk overduidelijk naar voren, maar ook het geel van de sterretjes wilde ik terug laten komen. De kleuren zijn dus groen, fris geel en wit.

 

Het gele hoeslakentje is van Swedish Linens en kocht ik bij House of Oelie, echt een aanrader om daar even een kijkje te nemen, ze heeft zo veel mooie spulletjes. Het behang is dus van Creative lab Amsterdam en het dekbedovertrek is van de Ikea. Als bedje heb ik een vrij neutraal bedje gekozen. Hier kunnen we alle kanten mee op.

 

Een speelparadijs voor mijn aapje

Dit wordt dus de basis voor zijn nieuwe kamer en ik word er zo blij van! Echt een vrolijke kinderkamer maar wel een waar mijn interieur hartje ook blij van wordt. Verder komen er ook genoeg speelmogelijkheden want dat is voor een bijna driejarige peuter wel nodig. Beau is net een aapje en wil overal in klimmen en dus krijgt hij in zijn kamer een klimrek. Ook een paar ringen mogen wat mij betreft niet ontbreken in een jungle kamer. Ik ben zo benieuwd wat hij er straks van vindt als alles af is. Ik kijk echt uit naar dat moment. Ik wil proberen om zijn kamer als eerste af te hebben en dat hij dan alles in een keer af ziet.

Hoop alleen wel dat hij in dit bedje net zo goed gaat slapen als in zijn ledikant en niet dat hij straks constant zijn bed uit komt. Maar goed ik heb begrepen van veel van jullie dat, dat meestal wel goed gaat dus daar vetrouw ik dan maar op! 🙂

Heb jij nog items die echt niet mogen missen in een jungle kamer? Ik ben benieuwd!

Liefs, Sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial