Vorige week schreef ik al uitgebreid over mijn verhuisplannen en het lijkt mij leuk om jullie de komende weken mee te nemen in het proces van inrichten. Want dit onderdeel vind ik het allerleukste van verhuizen! Gelukkig maar want dat maakt alle stress ook weer een beetje goed! Want jeetje, voorlopig blijf ik lekker zitten waar ik straks zit hoor. Verhuizen en alle veranderingen die daarbij komen kijken zijn niet zo mijn ding. Maar goed het inrichten dan dus weer wel……

Omdat ik echt opnieuw begin heb ik ook best een hoop spullen nodig, hoe fijn echt een frisse start. En dus wordt er wat afgeshopt en inspiratie opgedaan op internet en in de winkels. Deze week deel ik met jullie mijn moodboard en aankopen voor mijn nieuwe slaapkamer. Het kleurenpallet in de slaapkamer is vrij gelijk aan die voor de woonkamer. Veel natuurlijke kleuren en materialen alleen mag het hier iets meer kleur en wat donkerder. De nude kleur mag hier wat meer overheersen, maar het blijft wel ingetogen en rustig.

 

In een slaapkamer is een mooi bed natuurlijk wel vrij cruciaal en daar ben ik gelukkig al goed in geslaagd. Ik had al een tijdje een bed van Karup op mijn wishlist staan en toen die ook nog eens in de sale was bij de Wehkamp heb ik gelijk mijn slag geslagen. Ik vind het zo’n mooi design, heel natuurlijk en puur. Hier kan je alle kanten mee uit. Voor op mijn bed heb ik een wit linnen dekbed gekocht. Ook dit stond al zo lang op mijn wishlist maar ik vond het altijd zo duur, tot ik zag dat de Ikea ze ook verkoopt. Je kunt natuurlijk een goedkoper dekbed overtrek vinden maar voor linnen vond ik de prijs best netjes en dus ging die gelijk mee.

 

Bron: Karup

 

Verder heb ik as we speak een hele fijne bestelling gedaan bij de H&M met wat nieuwe plaids voor op het bed, super toffe gordijnen en een kleed voor op de vloer. Voor de slaapkamer ben ik ondertussen wel redelijk klaar. de grootste items zijn in huis of besteld. Ik kan niet wachten om het bij elkaar te zien. Wat natuurlijk niet mag ontbreken in de slaapkamer zijn planten! Ik denk zelf dat die combinatie van roze en nudetinten heel mooi zal zijn met het frisse groen van de planten.

 

 

Mocht je trouwens ook overwegen om een en ander aan te passen in huis maar vind je het lastig om een sfeer of kleuren te bepalen? Maak dan eens een moodboard, je zult zien dat het dan gelijk veel meer gaat leven en je het ook beter voor je kunt zien. Ik maak mijn moodboards altijd via Canva echt een aanrader!

Nu de slaapkamer redelijk is afgerond ga ik door naar het volgende project; Beau’s kamer.  Misschien wel het leukste kamertje van allemaal omdat ik hier lekker mag uitpakken. Volgende week zal ik het moodboard en mijn aankopen voor zijn slaapkamer met jullie delen. Een hint, groen komt ook hier terug!

Ik ben natuurlijk heel benieuwd naar je reactie op het moodboard voor mijn slaapkamer!

Liefs, Sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial