Deze blog zal misschien iets anders zijn dan je van mij gewend bent maar na lang twijfelen heb ik toch besloten om deze blog wel te schrijven. Ik denk dat elke blogger soms wel eens een blog heeft waarbij je je af vraagt of je deze nou wel of niet moet schrijven. Maar omdat ik best veel deel heb ik besloten om dit toch ook te delen. Afgelopen periode is een roerige tijd geweest. Voor velen zal deze zomer de boeken ingaan als die hete zomer, maar voor mij is het de zomer waar Beau’s papa en ik uit elkaar zijn gegaan…

Een persoonlijk verhaal….

Je snapt nu dus wel dat dit een vrij persoonlijke blog zal zijn, vandaar de eerdere twijfels. Maar ja dit is ook het leven, het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn.
Als je aan kindjes begint heb je de wens en verwachting dat je bij elkaar zult blijven, althans dat gold wel voor mij. Ik kom zelf uit een gebroken gezin en dat wil je, je eigen kind liever besparen. Ik denk dat we dat allemaal wel willen maar soms loopt het leven een beetje anders en kom je er achter dat het gewoon niet meer werkt. Dat je niet gelukkig meer bent en het op is.

Voor mezelf kiezen is niet iets wat ik erg makkelijk vond, maar ik weet nu dat dit wel de beste keuze is geweest. Als ik gelukkig ben, ben ik ook een goede moeder voor Beau en dat is natuurlijk mijn prioriteit. Hem gelukkig maken en hem een fijne en onbezorgde jeugd geven! Ik ben zo ontzettend dankbaar voor het feit dat Beau er is. Dat is echt de liefde van mijn leven, hij maakt alles zo veel mooier. Hij en ik en ik en hij, dat is een beetje hoe het nu is en dat is ook wel fijn!

Een nieuw huis!

Om samen met Beau een nieuw hoofdstuk te starten vind ik best spannend maar ik heb er ook heel veel zin in. Ons huidige huis is verkocht en ik heb afgelopen weken hard gewerkt om alles in te pakken en op te ruimen. Vandaag is namelijk verhuisdag!!! Ik ga een tijdje samen met Beau terug naar mijn moeder tot we de sleutel krijgen van ons nieuwe huis, want ja de zoektocht naar een nieuw huis is gelukt!!!! We hebben een heel leuk huisje gevonden in ons vertrouwde buurtje. Kan niet wachten tot we er in kunnen! 

Nu ik een huis gevonden heb komt natuurlijk het leukste deel, het inrichten!! Ik neem weinig mee dus echt een nieuwe start! In de tussentijd zoek ik heel Pinterest en Instagram af naar inspiratie en ben ik op zoek naar toffe shops. Grappig om te zien dat ik voor nu heel erg neig naar lichte kleuren en veel natuurlijke materialen. Mocht je nieuwsgierig zijn neem dan zeker even een kijkje op mijn Pinterest pagina. Het bord voor het nieuwe huis vind je hier! Leuk als je me hier ook gaat volgen. 

Als eerste moet ik dit weekend een besluit gaan nemen over de vloer. Zo lastig! Want het liefst wil ik houten vloer wit geschilderd maar ja, is wel een hoop werk en is dat na een tijdje nog steeds mooi of kan ik beter voor een tijdloze vloer kiezen? Dilemma… Tips zijn natuurlijk welkom!

sfeer impressie voor een nieuw huis

Het lijkt mij ook heel leuk om alle toffe shops met jullie te delen. Dus mocht je nog leuke shops weten of Instagram accounts die ik moet volgen laat ze hieronder dan even achter, vind ik leuk!

 

Liefs, Sanne

 

4 thoughts on “Een nieuw hoofdstuk met mijn mini!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial