De zomer is begonnen, de dagen worden warmer en langer en ook leven we steeds meer buiten. We hebben natuurlijk al super veel mooie dagen gehad maar ik hoop zeker ook dat er nog een hele mooie, warme en lange zomer aan komt. Een zomer waar we heerlijk buiten kunnen leven en genieten. En dat buiten, moet dan natuurlijk wel een beetje leuk! En dus weer een heerlijke buitenkijker. Dit keer in de tuin van Annemarie en haar gezin, een tuin vol inspiratie.

Tot voor kort was de tuin nog een beetje een ondergeschoven kindje. Annemarie en haar man hadden het huis helemaal verbouwd en naar hun zin gemaakt maar de tuin bleef hier een beetje bij achter. Dat moest dus anders. Het moest een plek worden waar de kinderen heerlijk kunnen spelen maar ook met voldoende leefruimte om lekker te kunnen zitten en te leven. En dus ging Annemarie aan de slag en toverde hun stadstuin om tot een waar paradijsje!

 

 

Een Speelparadijs en oase van rust in een

In de tuin is duidelijk gekozen voor natuurlijke materialen en kleuren. Hierdoor straalt de tuin een hele fijne en rustige sfeer uit. Echt een plek om na een drukke dag rustig bij te komen op de bank terwijl de kids heerlijk nog even spelen. Wat in deze tuin een duidelijke hoofdrol speelt is het gebruik van het hout. Hoe mooi kan het zijn! Geen lelijke of hysterische speeltoestellen maar gewoon een hele mooie pergola van prachtig hout waar de kids heerlijk in de ringen kunnen hangen of schommelen in de schommelstoel.

 

Tegels maar dan net even anders

Wat verder duidelijk aanwezig is, is de prachtige tegelvloer. Omdat de tuin niet heel groot is hebben ze er voor gekozen zo veel mogelijk te betegelen. Hierdoor lijkt de tuin wat ruimer dan dat hij is. De tegels in het midden geven het idee alsof er een kleed ligt. Maar dan een die een stuk makkelijker schoon te houden is en langer mee gaat buiten. Omdat de tuin net is aangelegd moeten de planten nog een beetje gaan groeien maar dat komt met al die mooie zonnige dagen die we al gehad hebben, en nog komen (ja ik ben lekker positief), helemaal goed. Binnenkort groeit er aan de pergola een blauwe regen en een clematis in drie verschillende kleuren. Ik ben nu al benieuwd naar het resultaat, ik denk dat dit in combinatie met het hout heel mooi zal zijn. Sowieso is een blauwe regen ALTIJD goed, deze behoort zeker tot mijn favoriete buitenplanten. Naast de mooie bloemen is het ook wachten op de fris groene klimop.

 

Potten potten en nog eens potten

Dat je planten in de tuin heel goed in potten kan doen, kan je hier duidelijk zien. Wanneer je tuin niet heel groot is kan het sowieso fijn zijn om meer met potten te werken omdat je dit makkelijker kan verplaatsen. Daarnaast staan al die verschillende potten ook nog eens heel erg gezellig.

Tot slot heeft Annemarie gekozen om een tuindoek op te hangen. Dit versterkt het paradijs gevoel in de tuin. Daarnaast doorbreekt het ook de witte schuur en matcht het weer mooi bij de grijstinten in de vloer.

 

 

Kortom een heerlijke tuin om volop van te gaan genieten. Annemarie dankjewel dat jij jullie mooie tuin wilde delen. Ik hoop op een fijne zomer en dat jullie heerlijk gaan genieten van jullie paradijsje!

Mocht je meer willen zien en lezen over de tuin van Annemarie check dan zeker ook even haar eigen blog over de tuin op shopaholiek.nl. Wanneer je kids hebt sowieso leuk om hier even een kijkje te nemen. Je vindt er namelijk volop inspiratie voor de leukste outfits!

Mocht je nog leuke plaatjes delen van je tuin gebruik je dan de #stylebysannebuitenkijken lijkt mij leuk om al jullie mooie tuinen en balkons te zien!

Liefs, Sanne

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial