Toen ik de rubriek binnenkijker begon had ik voor ogen om mensen te inspireren met fijn plaatjes van tuinen maar ook zeker van balkons. Ik zie vaak dat mensen weinig van hun balkon maken, omdat het te klein is, en dat is zo zonde. Of je nou een balkon of tuin hebt genieten kan altijd en zelfs, of eigenlijk moet ik zeggen, zeker ook met een balkon!

Ik deelde al eerder mijn eigen balkons met jullie ter inspiratie (je leest het hier) en nu is het volgende fijne balkon aan de beurt. Dit keer heb ik foto’s gemaakt op het balkon van mijn moeder. Ik vind haar balkon altijd heel gezellig en een perfect voorbeeld hoeveel je met je balkon kan doen.

Op dit balkon is een heerlijke zit hoek gecreëerd waar je lekker in het zonnetje kan zitten of liggen. En ja, ik spreek uit ervaring, ik heb menig uren op het bankje gelegen. Het is namelijk ook al 100 jaar oud (grapje, maar wel in elk geval net zo oud als ik). Wanneer je tuinmeubels koopt let dan op kwaliteit, misschien wel een investering maar het gaat ook veel langer mee. Naast het bankje is er ook een fijne houten stoel waar je heerlijk kunt zitten.

 

 

Wees slim met de ruimte

Op een balkon heb je misschien niet altijd heel veel ruimte maar deel deze dan goed in en maak gebruik van slimme meubels. In dit geval de tafel, hier kan je ook wat spulletjes in opruimen, scheelt weer ruimte. Mocht je visite krijgen dan kan je hem ook als bankje gebruiken. Verder is voor mij DE perfecte tip voor een balkon; ga de hoogte in!! Op deze manier kan je meer planten en spulletjes kwijt zonder dat het in de weg staat. De plankjes zijn ook heerlijk om af en toe anders te stylen en een ander sfeertje te creëren. Bloembakken aan de reling doen het natuurlijk ook altijd goed!

 

Sfeermakers

Een grote sfeermaker op dit balkon zijn toch wel de houten vlonders. Dit maakt je balkon een stuk gezelliger in plaats van een betonnen ondergrond. De vlonders en het tafeltje shop je overigens gewoon bij de Ikea. Door het gebruik van veel natuurlijke materialen komt het groen van alle planten nog mooier uit. Daarnaast geeft het ook gewoon een heel fijn sfeertje!

 

 

 

Dit plekje laat voor mij goed zien wat voor mogelijkheden je hebt met een balkon, best een hoop dus! Je moet het soms alleen even voor je zien en realiseren. Dankjewel mama dat ik jouw fijne balkon mocht delen! Ik hoop natuurlijk dat jullie net zo geïnspireerd zijn als ik. Heb jij ook een fijne plek buiten? Ik ben benieuwd naar jullie plaatjes deel je het op Instagram met #stylebysannebuitenkijken lijkt mij heel leuk!

Liefs, Sanne

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial