Ongeveer een half jaar geleden schreef ik een blog over onze nieuwe buggy van Greentom. Nu na 6 maanden in gebruik is het de hoogste tijd voor een nieuwe review, want ik weet dat velen van jullie heel nieuwsgierig zijn of hij nog steeds zo goed bevalt.

Destijds wilde ik heel graag een buggy, voornamelijk omdat wij in een portiek wonen en dus elke dag (of meerdere keren per dag) de trap op en af moesten. Dat was een hoop gesjouw en met een niet al te beste rug best wel vervelend. Er was alleen een probleem, ik vind bijna alle buggy’s lelijk of ze lopen vervelend. Ken je dat, dat je constant tegen de wielen aanschopt van een buggy? Dat wilde ik dus niet! Zo kwam de Greentom buggy op mijn pad. Wat hij sowieso al een dikke streep voor had op de meeste buggy’s was het design. Zo mooi en niet geheel onbelangrijk voldoende keuze in kleur en samenstellingen. Toen ik mij meer ging verdiepen in de buggy kwam ik er achter dat Greentom een Nederlands product is en gemaakt van gerecyclede petflessen. Nog drie strepen voor want hoe mooi is dat! Sinds ik mama ben probeer ik duurzamer te leven en de aarde later netjes achter te laten voor de volgende generaties.

Qua design en verhaal al een winnaar

Oké, qua design en product stond de Greentom buggy dus hoog op mijn lijstje maar de vuurdoop moest nog komen. Hoe rijdt hij, kan ik er lekker achter lopen en is hij een stuk lichter dan de kinderwagen? Je voelt hem natuurlijk al aankomen; ja hij rijdt super! Geen gedoe met wielen waar je tegen aanloopt en ook is hij heel licht en makkelijk in te klappen ideaal dus! Ik was dus fan en heel enthousiast. Ik kon niet wachten om met de Greentom te gaan wandelen.

 

November 2017, ons eerste ritje

En nu, 6 maanden later ben ik nog steeds zo enthousiast? Ja zeker! Misschien zelfs nog wel enthousiaster! Het is zo’n fijne buggy in gebruik. Als het druk is in de supermarkt, is dat voor ons geen probleem. Ik manoeuvreer de buggy met twee vingers (letterlijk) overal tussen door. Ik dacht eerst dus dat het vooral een super fijne buggy was voor in de stad maar niets is minder waar. Ook op ruwer terrein zoals het bos of het strand rijdt hij nog steeds heel fijn. Ik ben pas met de buggy naar het strand gereden en nam de buggy mee het strand op. Iets wat met een kinderwagen echt een ramp was, veel te zwaar. Maar met de Greentom gaat dat een heel stuk makkelijker! Nog makkelijker is het natuurlijk om hem even in te klappen want ook dat is zo gedaan.

 

 

Natuurlijk is het belangrijk dat ik er blij mee ben maar het is natuurlijk ook fijn als je kind er graag in zit. In de buggy zit Beau een stuk lekkerder dan in de kinderwagen. Hij heeft meer zit ruimte en als hij moe is kan hij zich heerlijk terug trekken met de grote zonnekap en de ligstand. Ik vraag vaak aan hem of hij wil liggen, zijn antwoord luidt dan negen van de tien keer “ja liggen!” Als we dan weer thuis zijn en ik vraag of hij er uit komt krijg ik een duidelijke nee als antwoord. De mini man is er dus ook erg blij mee.

 

 

 

Beau en ik zijn overigens niet de enige die fan zijn van de buggy. Mijn schoonmoeder die er ook veel gebruik van maakt is er ook heel blij mee. Ze vond het eerst een beetje spannend, want zou het in en uitklappen wel lukken? Maar dat ging verrassend makkelijk en had ze dus zo onder de knie! Ze loopt graag hele stukken samen met Beau en daar is de Greentom dus ideaal voor!

Natuurlijk komt Beau ook op een leeftijd dat hij steeds meer gaat lopen maar de buggy gaat eigenaltijd mee. Met zo’n kleine renner is het fijn om af en toe even een rust moment in te lassen. Voorlopig genieten we dus nog volop van deze mooie buggy die ik oprecht iedereen kan aanraden! Heb jij ook een buggy of gebruik je de kinderwagen? Mocht je nog twijfelen of vragen hebben over de buggy stel ze dan gerust!

 

Liefs, Sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial