Wat maakt je huis nou echt je thuis? Voor mijn zijn dat zeker meubels met een verleden, persoonlijke items maar ook zeker foto’s! Ik ben gek op foto’s en fotograferen en heb natuurlijk naast mijn interieur het perfecte model rond hobbelen. Sinds de fotografie workshop die ik volgde bij Daily apple photography heb ik de smaak nog meer te pakken. Waar ik voorheen toch het mooiste resultaat behaalde met het fotograferen van mijn huis lukt mij dat nu ook aardig met Beau. Kinderen zitten nooit stil en dat is best een uitdaging maar ik weet nu wel beter hoe ik dit het beste kan aanpakken; camera van te voren instellen, kind wat te doen geven en schieten maar!

Ik kom om in de foto’s

Als fotografie je hobby is kom je waarschijnlijk net als ik om in de foto’s, geheugenkaartjes zijn hier niet aan te slepen en ook mijn telefoon staat vol met foto’s! Alleen daar blijven ze helaas wel vaak staan… Dat moet natuurlijk anders want dat is zonde! Een paar maanden geleden heb ik een hoop foto’s af laten drukken voor mijn wall of Fame. Dat blijft echt zo’n leuke foto DIY waar we nog elke dag veel plezier van hebben. Als je de blog nog niet hebt gelezen moet je dat natuurlijk zeker even doen! Ik ben onlangs ook (eindelijk) begonnen met een invulboek voor Beau, kind is inmiddels 2 jaar dus het wordt ook wel eens tijd! Ik moet de foto’s nog uitzoeken en uitprinten maar het begin is gemaakt.

Ben jij helemaal bij met je fotoalbums? Ik wil zelf ook nog graag een fotoboek maken van Beau’s leven maar ik denk dat ik dat in categorieën wil doen bijvoorbeeld 0-4 jaar en dan 4-8, 8-12 enz. De digitale fotoboeken lijken mij dan ideaal omdat je veel meer foto’s kwijt kunt dan in een plak fotoboek. Om niet straks vier jaar aan foto’s uit te hoeven zoeken moet ik hier dus ook maar eens een begin mee gaan maken.

Bijzondere herinneringen verdienen een plekje in huis!

Naast een fotoboek en een fotomuur vind ik foto’s in huis ook heel fijn. Uiteraard wel met enige mate en vooral de mooie herinneringen. Zo hebben wij een hele grote foto van Beau als baby in onze slaapkamer staan, zo mooi! Toen Fotofabriek mij enige tijd geleden benaderden of ik een foto van hen wilde uitproberen hoefde ik dan ook niet lang na te denken! Ik koos voor een foto op kurk omdat ik dat een heel mooi en warm materiaal vind. Niet alleen vind ik het materiaal super gaaf, ik had ook gelijk een foto in gedachte hiervoor. Als je vaak achter de camera staat dan zijn foto’s van jezelf vrij zeldzaam maar gelukkig heb ik een paar hele mooie! Gemaakt tijdens een fotoshoot door Jennifer van Mama’s op hakken, samen met Beau in de duinen van Kijkduin. Ik wist direct dat deze foto op kurk moest!!

Een foto op kurk heeft iets romantisch…

Een foto op kurk geeft je foto iets romantisch en heeft ook wel een beetje een vintage gevoel. En deze foto, met het licht en onze houding passen hier voor mij perfect bij!! Wat ook heel leuk is dat je hem natuurlijk ook kunt gebruiken als prikbord. Ik zal dat zelf niet snel doen bij deze foto omdat ik het niet vind passen maar hoe leuk om bijvoorbeeld een foto van een land of werelddeel op kurk te laten afdrukken. Kan je met punaises aangegeven waar je bent geweest of nog naar toe wilt.

Aan de achterkant van de foto zit een plakstrip zodat je hem makkelijk kunt bevestigen maar aangezien ik nogal van de veranderingen ben maak ik daar geen gebruik van. Je kunt hem namelijk ook heel makkelijk ergens neerzetten en dan dus heel makkelijk weer verplaatsen. Voor nu heeft hij een plekje gekregen op mijn bureau. Terwijl ik dit aan het typen ben, ligt Beau heerlijk te slapen en kijk ik dus uit op deze mooie foto en fijne herinnering! Dat maakt mijn huis een thuis!!!

Heb jij dierbare foto’s in huis, die voor jou onmisbaar zijn?

 

Liefs, Sanne

 


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Fotofabriek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial