Je hebt ze vast wel, favoriete webshops waar je graag shopt en regelmatig terug komt. In deze maandelijkse, nieuwe rubriek wil ik elke keer drie shops met jullie delen. Ik probeer elke keer te doen aan de hand van een thema. Deze keer is het thema ‘handgemaakt’. Een thema wat ik een warm hard toe draag. Wie wil nou niet unieke producten in huis? Een handgemaakt product heeft voor mij zoveel meerwaarde, ik steun graag kleine shops en daar krijg ik dan natuurlijk ook iets heel moois voor teug. Ben je al nieuwsgierig naar mijn favoriete shops? Of heb je misschien al een idee welke shops het zijn?

De perfecte aanvulling op een lege muur

Als je mij een beetje volgt op Instagram zal het vast geen verrassing zijn dat Knottingonthewall zeker in dit rijtje favoriete shops thuis hoort. Elle, een lieve en creatieve duizendpoot is de kracht achter Knottingonthewall. Ze weet elke keer met nieuwe dingen te komen die heel goed aanslaan en vele andere inspireren. Zo begon zij ruim een jaar geleden naast haar katoenen macramé hangers ook te werken met lontwol. Dat was echt iets nieuws en inmiddels is dit een ware hit geworden. Ook haar patronen voor de hangers verzint zij zelf en heeft zij een mooie diversiteit aan producten, patronen en kleuren. Ik begon anderhalf jaar geleden met mijn eerste hanger en inmiddels heb ik er vier!! Oeps, lichtelijk een verslaving aan het worden maar ik vind ze zo mooi!! Mijn favoriet is denk ik toch wel de hanger boven ons bed. Ik vind de lontwol hanger zo iets puurs en zachts hebben! De perfecte accessoire als je het mij vraagt voor in huis. Elle deelt al haar mooie hangers met haar volgers via Instagram en deelt ook geregeld foto’s van haar hangers in het interieur van andere. Zo inspirerend en leuk om te zien hoe elke hanger een mooi plekje krijgt en thuis in zijn eigen huis is. Zeker een inspiratie om te volgen dus! Elle heeft (nog) geen website maar dat is totaal geen probleem. Je kunt haar een berichtje sturen voor meer informatie of een bestelling.

Wol, hout en leer komen samen

Een andere shop die hier niet mag ontbreken is House of Oelie! Willeke de kracht achter House of Oelie is net als Elle inmiddels een Instagram vriendinnetje geworden. Wij creatievelingen zoeken elkaar toch op en dat is zo fijn aan Instagram anders had ik deze shops en lieve meiden ook nooit ontdekt. Mijn eerste bestelling bij House of Oelie was een gehaakte letter ‘B’ zo gaaf en al snel volgde er meer, veel meer!! Alles wat zij maakt is leuk! Ook de materialen waar zij mee werkt vind ik echt een dikke plus. De dekentjes die zij verkoopt worden bijvoorbeeld gemaakt van merino wol, alleen het beste voor de kleintjes (of voor jezelf op de bank natuurlijk). Ik kan dit heel erg waarderen, ze kiest voor mooie en duurzame producten dit geldt ook voor het leer en hout waar zij veel mee werkt. House of Oelie maakt dus niet alleen maar gehaakte spullen maar heeft een veel groter assortiment. Zeker een bezoekje aan de site waard en natuurlijk om op Instagram te volgen. Zo heeft ze bijvoorbeeld ook hele mooie leren posterhangers, handgreepjes, ladders en handdoekhangers in het assortiment (dit is slechts een kleine greep). En alles is met de hand gemaakt, hoe stoer is dat! Af en toe geeft zij ook een kijkje achter de schermen in de Instastories, zo leuk om te zien. Bob de Bouwer is echt niets vergeleken met Willeke, gouden handjes die vrouw! Naast het assortiment wat zij aanbied via de site kan je ook bij haar terecht voor maatwerk, zo heeft zij onlangs een hele speelhoek mogen maken voor een klant, hoe tof!

Een uniek en persoonlijk schilderij

Tot slot hoort bij deze drie ook zeker Ingrid Kroon! Ingrid heeft geen webshop maar heeft  een uit de hand gelopen hobby en dat is het maken van aquarel schilderijen. Ik ben zelf best wel creatief en doe veel maar voor dit heb ik zo veel bewondering! Het ziet er echt zo mooi uit. Ik kocht mijn eerste Ingrid Kroon kaartjes via Studio Ins & Outs en toen ik in haar shop verliefd werd op de kaartjes ben ik Ingrid natuurlijk ook gelijk zelf gaan volgen. De kaartjes waren al heel erg mooi maar dat waren prints en een echt schilderijtje van haar hand is nog zo veel mooier. Je ziet elke penseel streek en ook het mooie papier dat zij gebruikt is echt de perfecte aanvulling. In ons huis vind je dan ook op meerdere plekken schilderijtjes van haar hand in diverse maten. Ook vind ik dit het perfecte cadeau om te geven. Ingrid maakt namelijk ook schilderijen op verzoek. Zo heeft zij onlangs een ballerina gemaakt voor mijn vriendinnetje, die vroeger ballerina is geweest. Ik kan je zeggen met zo’n cadeau kan je zeker aankomen. Mijn volgende bestelling heb ik al gedaan, een portret van ons gezinnetje.

Mijn hartje gaat van deze shop en hun mooie, originele en handgemaakte producten echt sneller slaan. Ik word al super enthousiast als ik naar de spullen kijk en ben al helemaal niet meer te stoppen als iemand vraagt waar die toffe gehaakte cactus, macramé hanger of schilderij vandaan komen. Wat deze shops nog leuker maken zijn de lieve en gezellige meiden er achter. Ik vond het dan ook heel tof om deze blog te schrijven en deze toppers in het zonnetje te zetten! Maar………… Er is meer!!!

Ik mag namens deze drie shops, ook een heel mooi pakket weg geven, geven ja geven!!!! Nou  ben je natuurlijk heel nieuwsgierig wat dan he?! Ik ga een iemand zoooo blij maken. Het pakket bestaat uit een lontwol macramé hanger van Knottingonthewall, een set handdoekhangers in een kleur naar keuze (nearly black, cognac of naturel) van House of Oelie en twee mooie schilderijen van een Monstera blad en een veer van Ingrid Kroon.

 

 

Nou wil jij natuurlijk wel weten hoe je kan winnen, toch? Je kunt mee doen door hier onder te reageren, je kan ook mee doen via mijn Instagram post, of Facebook post. Er zal uiteindelijk een winnaar geloot worden uit alle inzendingen. Meedoen kan tot zondag 11 februari 20.00 uur en daarna zal ik een winnaar gaan loten. Ga jij mee doen?

Liefs, Sanne

 


 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Knottingonthewall, House of Oelie en Ingrid Kroon

14 thoughts on “Drie toffe webshops met handgemaakte producten

  1. Zo leuk! Ik deel je visie Sanne: kleine winkeltjes met zelfgemaakte spullen zijn het aller-aller- leukste! Ik volgde 2 van de drie winkels al! Zou super leuk zijn als ik mijn huis gezelliger mag maken met dit pakketje!

  2. Hoi Sanne, ik lees elke zondag je fijne en gezellige blogs. Na je blog van de mooie hangers in de Bijenkorf, ben ik fan van die mooie wolhangers, daarom ben ik echt super enthousiast over de stoere give away! Ik zou het echt heel leuk vinden!! XLaurette

  3. Hoi Sanne, wat zou alles mooi staan in mn pas compleet gerenoveerde appartement! Door jou ben ik al langer fan van House of Oelie en Knottingonthewall en ga nu zeker ook Ingrid Kroon volgen!

  4. Hoi Sanne,

    Niet alleen vriendinnen, vrouwen, moeders en/of aanstaande moeders lezen jouw blogs. Ook voor een vader van wee kinderen zijn jouw blogs leuk, inspirerend en interessant om te lezen. Ga door met schrijven, creëren en inspireren.

    Vincent Becker Hoff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial