Wie heeft ze niet; van die ellenlange to do lijstjes. Op zich ben ik gek op to do lijstjes en werkt dat voor mij heel goed, tot er meer dingen bij komen dan dat er af gaan. Dan krijg ik het een beetje benauwd. Ook als er dingen te lang op staan krijg ik lichtelijk de kriebels, zoals nu het geval was. Op mijn lijstje stonden namelijk een aantal dingen sinds september op de planning maar het kwam er maar niet van. Tot nu dan, want vandaag kan ik eindelijk weer wat doorstrepen.

De puntjes op de i

Wat er nou op mijn lijstje stond waar ik de kriebels van kreeg? Het ophangen van mijn (of eigenlijk Beau’s) tekenrol, het verplaatsen van de leesplankjes en het ophangen van plankjes in de keuken. Die laatste is helaas (nog) niet gelukt maar misschien dat daar vandaag verandering in komt. Maar he, die andere dingen heb ik wel gedaan en daarmee is Beau’s speelhoekje echt helemaal af! Bij zijn bureautje hangt nu een super toffe tekenrol aan leren lussen van Handles & more. Ik heb deze een tijdje geleden gekregen en hij lag te wachten op een mooi plekje maar misschien was dat ook wel goed. Beau zit nu steeds vaker aan zijn bureau en vind kleuren heel leuk. Hij zal er nu dus echt heel veel plezier van hebben, en anders ik wel!

Om ruimte te maken voor de tekenrol moesten de leesplankjes  verkassen. Een is een meter opgeschoven en de andere hangt nu in de keuken bij Beau’s eigen keukentje. Op het leesplankje staan een stuk minder boekjes dan eerst. Ik werd een beetje onrustig van al die boeken op de plankjes. Nu dus wat mooie items op de plankjes en de rest in de speelbakken. Het lampje heeft ook een nieuw plekje gekregen, deze hing eerst bij mijn bureau. In dit hoekje ontbrak echt nog een lampje maar ik wist niet zo goed wat. Tot ik er gister aan dacht om deze op te hangen. Ook gelijk een heel snel en ieniemienie DIY projectje. Ik heb een kort stukje leer gebruikt, gaatjes in gemaakt en aan een haakje in de muur gehangen. Ik hou echt van dit soort simpele lampjes. Leuk om te zien maar ook heel praktisch, je kunt ze makkelijk in hoogte kan verstellen. Grappig dat Beau’s speelhoek al zo veel is veranderd in al die tijd. Het begon met een box en eindigt met een chill, lees en knutselplek. Hij wordt groot!!

 

 

 

Laat de jacht maar beginnen

Naast de spullen die opgehangen moesten worden kon ik niet wachten om foto’s te maken, want er is nog meer veranderd in huis! Ik was al een tijdje op zoek naar een lekkere stoel voor in de woonkamer. Onze bank is niet heel groot en als vriendlief of ik languit op de bank ligt werd de ander verbannen naar het schommelstoeltje. Geen vervelend stoeltje om op te zitten maar voor een avond bankhanen kon ik mij wel wat lekkerders voor stellen. Zo begon dus mijn jacht naar een nieuwe stoel en waar kan je dat nou beter doen dan….. Juist ja, Marktplaats!! Niet alleen goed voor de portemonnee, is het duurzaam maar ik kan ook echt genieten van de jacht. Na een avondje zoeken vond ik DE stoel! Praktisch, neutraal, mooi en hij zag er heerlijk uit! Gelukkig, zat hij ook echt heerlijk en kon hij mee naar huis. Maar ja, dan heb je dus een nieuwe stoel en een nieuwe speelhoek en ben je niet meer blij met je vloerkleed. Althans wel met het kleed maar het werd te druk, het kleed moest er uit. Ik heb een beetje een haat liefde verhouding met vloerkleden, aan het begin vind ik ze super, maar al gauw ben ik er op uitgekeken. Maar ja, dan is hij weg en dan mis ik hem weer, herkenbaar? Voor nu vind ik zonder kleed wel weer even lekker en gelukkig is mijn mooie bloemenkleed niet echt weg, hij heeft een nieuw onderkomen gekregen. Hij ligt op de vloer in de slaapkamer te pronken. Dit is zo’n warm plekje! Ben nog steeds erg blij met de make over van mijn slaapkamer en de donkere en warme kleuren. Het enige nadeel van zo’n lekkere slaapkamer is je bed uit stappen in de ochtend. Maar ik hoef nu in elk geval geen koude voetjes te hebben als ik dat doe.

 

 

 

Nou dat was het wel weer voor deze week met alle verschuivingen in huis. Gelukkig is de week ook bijna weer voorbij dus kunnen we weer van vooraf aan beginnen 😉 Gek dat door de komst van een nieuw meubel alles anders moet of een nieuw plekje krijgt. Ik vind het wel heel leuk als ik een ander sfeertje kan creëren met items die ik al heb. Ik probeer om minder te kopen en het te doen met de spullen die ik heb en dat lukt mij best aardig, op een stoel na dan.

Verschuif jij veel in huis, of staat het al weer maanden/jaren hetzelfde in huis?

Liefs, Sanne

1 thought on “Laat maar schuiven die handel!

  1. Hello blogger, i must say you have very interesting content here.
    Your website can go viral. You need initial traffic only.
    How to get it? Search for; make your content go viral Wrastain’s tools

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial