Vanavond is het weer zo ver het einde van een hoofdstuk en het begin van een nieuwe. Spannend vind ik dat altijd wel! Wat zal het nieuwe jaar mij brengen? Ik ben vaak ook wel een beetje emotioneel tijdens oud en nieuw, I know soft dat ik ben! Maar he, that’s me! Een gevoelsmens op en top!

Het was zeker niet op alle gebieden altijd even leuk en gemakkelijk het afgelopen jaar maar dat kan ook niet. Wel ben ik in 2017 begonnen met doen waar ik echt blij van word. Zo ben ik gestart met de opleiding interieurstylist, eindelijk mijn eigen blog gestart, heb ik leuke mensen ontmoet en leren kennen via Instagram en heb ik bepaalde keuzes gemaakt en daarmee voor mijn eigen geluk gekozen. Dat laatste was zeker niet altijd even makkelijk maar het is wel goed geweest. Daarnaast mag ik ook op privé vlak echt in mijn handjes knijpen! Ik heb een lieve vriend die mij steunt en mij de ruimte geeft om deze nieuwe ambities te ontwikkelen en daarnaast hebben wij natuurlijk het liefste jongetje waar ik intens van heb genoten het afgelopen jaar. Natuurlijk ook een dikke vette shout out naar mijn lieve familie en vriendinnetjes, want wat bof ik met jullie!

Positive vibes only

2017 was dus echt niet altijd even makkelijk en sommige dingen zal ik helaas ook weer mee nemen naar 2018 maar desondanks was 2017 goed! Ik kies er voor om het jaar positief af te sluiten en het nieuwe jaar ook weer positief starten. Positive vibes only! Ik heb besloten dat 2018 mijn jaar wordt. Doe ik gewoon joh! 😉 Normaal ben ik nooit zo van de goede voornemens maar toch ga ik het dit jaar doen. Ik ga wat moois maken van het nieuwe jaar! Zakelijk gezien wil ik vooral groeien! Ik ben mijn blog een aantal maanden geleden begonnen zonder echt een doel te hebben. Ik vond het vooral gewoon heel erg leuk. Ik moest alles nog zo ontdekken en ook maar eens zien of ik het na een paar maanden nog steeds leuk vond. Dat laatste is zoals jullie hopelijk wel hebben gemerkt, het geval! Ik vind het heerlijk om te schrijven en merk dat ik ook steeds meer mijn draai hierin vind.

To do list voor 2018

Geen uitgebreide terugblik op 2017 maar ik kijk graag vooruit naar het nieuwe jaar! Afgelopen jaar heb ik al wat leuke samenwerkingen met bedrijven mogen doen en hopelijk worden er dit in 2018 alleen nog maar meer. Naast bedrijven hoop ik ook met andere bloggers meer te gaan samenwerken. Met een aantal ben ik al in gesprek en dat gaat denk ik heel leuk worden maar daarover hoor je vast gauw meer.

Ook is 2018 het jaar dat ik mijn opleiding wil afronden! Oeps!! Daar moet ik nog wel echt even voor aan de bak. Ik vind de opleiding super leuk maar vind het soms wel lastig te combineren. Met alle andere activiteiten, werkzaamheden en hobby’s. Na een dag werken heb ik niet altijd zin om er ’s avonds nog mee aan de slag te gaan. Maar dat moet dus anders, afronden die handel! In januari staat er al vast een weekend gepland dat Beau bij mijn moeder gaat logeren en ik dus ongestoord aan de slag kan. Nu al zin in!

Een ander dingetje waar ik heel erg naar uit kijk is mijn fotografie workshop bij Janneke van Daily Apple. Mijn liefde voor fotografie is afgelopen jaar dankzij Instagram heel erg gegroeid. Ik vind dit heerlijk om te doen. Ik wil mij hier meer in verdiepen en mezelf ontwikkelen. Naast interieur styling wil ik hier in 2018 ook meer mee gaan doen. Ik heb zo veel leuke ideeën, alleen nog even tijd vinden en kijken hoe ik het allemaal ga inpassen. Structureel tijd te kort!

En natuurlijk niet te vergeten en boven al, hoop ik jullie in 2018 ook nog te kunnen inspireren. Want mijn doelen kan ik alleen bereiken als ik dit kan blijven doen. Ik doe nog steeds bij elke like, bezoeker op de site of berichtje een vreugdedansje. Het blijft een vreemde gewaarwording dat jullie mijn blogs lezen. Ik zit vaak in de avond achter mijn computer mijn blogs te schrijven, en vaak niet realiserend dat als ik het online zet, jullie dit kunnen lezen. Ik kan je zeggen dat is soms best eng. Social media is leuk maar als je iets online zet vindt iedereen er ook iets van. Gelukkig heb ik altijd alleen maar leuke reacties gekregen maar dat betekent natuurlijk niet dat iedereen het altijd even leuk vindt wat ik doe. Zo naïef ben ik nou ook weer niet.

Dat is ook wel een persoonlijk doel voor het nieuwe jaar. Kies voor jezelf, blijf bij jezelf en wees uniek. Ik kan nou eenmaal niet iedereen blij maken en dat wil ik ook niet. Ik wil niet mee lopen in de massa maar ik wil mij onderscheiden. Je zult dan mensen hebben die dat leuk vinden en mensen die dat ook echt niet vinden, en dat is ook oké.

Genoeg goede voornemens dus voor 2018, nu nog waarmaken. Hebben jullie ook goede voornemens voor het nieuwe jaar of doe je er niet aan?

Goede voornemens of niet, ik wil jullie in elk geval heel erg bedanken. Dankjewel voor jullie lieve berichtjes, jullie likes, dat jullie mijn blog lezen en steun! Dankzij jullie is het zo leuk om te doen wat ik doe en krijg ik elke dag weer nieuwe inspiratie! Heel veel plezier vanavond en doe voorzichtig!! Dat 2018 maar een top jaar mag worden vol liefde, gezondheid, geluk en nieuwe uitdagingen!!

Veel liefs, Sanne

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Een nieuw hoofdstuk, een nieuwe start!

 1. Mijn goede voornemen was om op tijd te gaan slapen, maar ik hou mezelf wakker met het lezen van je blogs. Dat is dus een goed teken! 🙂 Heel veel succes met alles, ik weet zeker dat een hoop gaat lukken dit jaar!
  Ps. Die groene stoel aan je bureau is echt tof
  PS2. Die kussens in de speelhoek van Beau zijn heel leuk geworden, die stoffencombi is mooi!

  1. Hi Danielle,

   Dat is een goed voornemen, alleen niet altijd even makkelijk. Sorry dat ik je wakker hou maar, stiekem vind ik het natuurlijk ook heel leuk dat je mijn blog leest!! Dankjewel, ik ga in elk geval mijn best doen, en blijf de dingen doen die ik leuk vind, dan kan het nooit fout gaan.

   Ik ben ook zo’n fan van mijn groene stoeltje, hij is van de kwantum. Mooi, leuk prijsje en zit lekker! Dankjewel, ik ben gek op print op print. Net weer even wat anders.

   Ik hoop dat jou goede voornemen ook gaat lukken, toch maar op een ander moment lezen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial