Vanavond is het dan zo ver, kerstavond! Afgelopen jaar is voorbij gevlogen en nu is het dus alweer tijd voor het kerstdiner. Vanavond hebben vriendlief en ik een avondje quality time samen, daar heb ik enorm naar uitgekeken. Quality time is ook wel waar het voor mij deze dagen om draait. Gezellig samen zijn met de mensen die je lief hebt. Vroeger als klein meisje vond ik vooral de cadeautjes heel erg leuk maar dat is nu een stuk minder. Ik vind vooral het samen zijn erg fijn en oké cadeautjes zijn nog steeds leuk maar dan vooral het geven ervan.

Dit jaar doen we de kerst thuis dan ook een klein beetje anders, geen cadeaus maar gewoon genieten van het samen zijn. Althans dat was de bedoeling, geen cadeaus. Ik heb mij er niet helemaal aan kunnen houden. Ik heb toch voor iedereen een cadeautje, maar dan een persoonlijk en zelf gemaakt cadeau. Wat dit precies is kan ik jullie natuurlijk nog niet vertellen omdat ze misschien wel meelezen en het nog moeten krijgen.

Geven is zo veel leuker

Cadeautjes maken vind ik altijd heel erg leuk! Ik geef dan echt iets persoonlijks en speciaal voor iemand gemaakt. Persoonlijke cadeautjes met een verhaal vind ik vaak ook de leukste om te krijgen. Om het feestje compleet te maken heb ze extra feestelijk ingepakt. Dat is echt het puntje op de i. Het is zo nog leuker om te geven en hopelijk ook om uit te pakken.

Wat heb je nodig:

Voor mijn pakjes heb ik craftpapier gebruikt. Ik ben hier gek op! Alle extra’s die je er hierna aan toevoegd komen mooi uit. Daarnaast ben ik wel een beetje een controlfreak en vind ik het heel fijn dat alle pakjes ingepakt zijn in het zelfde papier. Vroeger stemde mijn moeder en ik dat ook echt op elkaar. Geen idee eigenlijk of we dat zo afspraken of gewoon deden. Ach ja, ik zal vast niet de enige zijn die dit doet, toch? Dit jaar is het kleuren palet van de boom wit, groen en goud en dat zie je ook terug in de cadeautjes en niet te missen een toefje oker. Want daar word ik gewoon heel blij van!

Verder heb ik gebruik gemaakt van de spulletjes die ik nog had liggen, het hoeft niet kostbaar te zijn. Ik heb wat dennetakjes van de krans geknipt, mijn craspedia bolletjes er bij gepakt, de goudgespoten denneappeltjes die ook in de boom zitten, wat kleine kerstballetjes, de DIY kerstboom hanger, touw en leuke kaartjes om aan de cadeautjes te hangen.

Geniet van elkaar

Het kost misschien iets meer tijd maar het is het zeker waard. Dus mocht je nog wat moeten inpakken, maak er dan een feestje van. Verder wens ik jullie allemaal hele fijne dagen, geniet van elkaar, het lekkere eten maar wees vooral heel dankbaar voor alles wat je hebt.

Liefs, Sanne

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial