Niet zo heel lang geleden had ik Beau’s kamertje onder handen genomen en een make over gegeven maar helaas, ik kon er niet echt aan wennen. Ik vond de kleur op de muur te donker en ook met de lambrisering was ik wel klaar.  Maar ja wat dan… Ik kon geen verfkleur vinden waarvan ik dacht; ja dit is het! Het kleurenpalet oker, denim blauw, grijs en donkerblauw wilde ik namelijk wel graag houden. Grijs had ik al gehad op de muur, denim drift dus ook (zonder succes) en een hele muur oker of donkerblauw zag ik niet zitten. Het hoofdstuk verf kwam hiermee tot een einde. Tijd voor iets nieuws, behang!

Tijd voor een behangetje

Nergens in huis had ik nog behang en ik was mij ook niet helemaal bewust van alle mogelijkheden die er zijn. Wat heb je veel keuze zeg! Een sprong er voor mij echt uit, het behang van Roomblush. Roomblush heb ik dankzij Instagram ontdekt en ik was direct fan. Zulke mooie kleuren en printjes. Als er ooit een tweede kindje komt en ik een nieuw kamertje mag inrichten dan zou ik denk ik gaan voor de gele lijn in combinatie met grijs. Zo mooi en fris!! Voor Beau vond ik dat nu iets te lief en koos ik voor iets stoerder behang, namelijk ‘Wild Forest Blue’. De service was echt top en al snel had ik het mooie behang in huis maar dan…..

Tips en tricks

Ja toen moest ik er dus aan geloven en voor het eerst in mijn leven gaan behangen. En die dag dat was dus gisteren! Beau heb ik uit logeren gestuurd en vriendlief was aan het werk dus ik kon in alle rust werken. Ter voorbereiding heb ik online wat tips en tricks opgezocht, mocht je binnenkort ook gaan behangen en kun je wel wat tips gebruiken ik vond deze tips van de Karwei heel handig. Verder heeft Roomblush het ook heel gemakkelijk voor je gemaakt want al het behang is genummerd, geen moeilijk gedoe dus met patronen die niet in elkaar door lopen. Je hoeft ze alleen maar te knippen op de stippellijn en dan kan je ze direct op de muur plakken. Wel eerst natuurlijk even lijm op de muur smeren anders wordt het alsnog een ingewikkeld klusje. Ik ben vanuit het midden begonnen met behangen en dat is echt de beste tip! Helemaal als je net als wij een oud huis hebt waar geen muur recht loopt. Als je vanuit het midden werkt heb je daar dus geen last van. En toen was ik dus voor het eerst in mijn leven aan het behangen, nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden. Heerlijk klusje voor de zaterdagmiddag en natuurlijk helemaal als je het resultaat ziet. Vriendlief vroeg gelijk of ik nu elke vierkante meter in huis ging behangen, zeg nooit nooit toch?! 😉

Super handig dat het behang is genummerd

 

Een ruimere en hogere kamer door het behang

Ik ben zo blij met het resultaat en het gevoel van het kamertje. De kamer voelt ruimer en hoger door het behang. Verder is de basis rustig waardoor de print heel mooi uitkomt maar niet te druk aanvoelt. Toen ik dit behang koos wist ik ook daar hoort een nieuwe commode en bedje bij. Ik vond de hout kleur in combi met het behang heel mooi en dat heeft, al zeg ik het zelf, goed uitgepakt. De commode is heel luchtig en basic hierdoor komt het behang nog mooier uit want dat is toch wel echt de eyecatcher in Beau’s kamertje. Ik kan niet wachten om het vanmiddag weer op te halen en het hem te showen.

 

 

 

Ik ben natuurlijk super benieuwd wat jullie er van vinden?

Liefs, Sanne


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Roomblush

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial