Een tijdje geleden kwam ik met het idee om een keer een haakworkshop te geven. Ik kreeg namelijk zo vaak de vraag of ik het niet kon leren aan mensen. Ik heb er even over na moeten denken maar al vrij snel dacht ik, dat ga ik doen! Het idee was om één haakworkshop te geven maar al snel bleek dit niet voldoende en dus volgde er een tweede en ook een derde. Zo leuk!!

De goodybag

Bij een workshop hoort natuurlijk een leuke goodybag en ik wist al snel wat ik daar in wilde. Zo vind ik de leren labels van Mez11 zo mooi. Ik heb hier ronde labels besteld met hartjes en Joyce heeft er ook een heleboel leuke labels bij gedaan. Grappig dat zo’n leren label echt het puntje op de i is van je haakwerk. Zeker een aanrader om even op haar site of Instagram feed te kijken naar alle mogelijkheden. Zo heeft Beau bijvoorbeeld een leren label met zijn naam aan een gehaakte deken. Dat maakt je haakwerk helemaal persoonlijk.

 

Voor mij is Lisanne van Draad & Praat altijd een grote inspiratiebron. Naast haar boek Haak je happy heeft zij ook een eigen tijdschrift uitgebracht, Handmade living. Super leuk en heerlijk om door te bladeren en ideeën op te doen. Ook de kaartenlijn van Lisanne is heel leuk en die wilde ik graag in de goodybag. Daarnaast heeft ze er ook een heel gaaf patroon van een wandhanger en wikkels voor om je wolletjes bol bij gedaan. Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuw haakproject of leuke DIY dan zou ik zeker even kijken op haar site.

 

Het garen dat wij tijdens de workshop hebben gebruikt is van Durable Cosy fine en bestelde ik bij Crea Mijn. Ik vind dit zelf heel fijn garen en je hebt genoeg kleurkeuze, ook niet geheel onbelangrijk. Verder heeft Crea Mijn hele leuke cadeaupakketjes gesponsord voor alle deelnemers. Zo leuk! In het cadeautasje zit onder andere een setje om een sleutelhanger te maken en een klein bolletje katoengaren van Scheepjes. Kan iedereen thuis nog lekker door freubelen.

De goodybag was gevuld nu nog de workshop

De eerste keer vond ik het best spannend, dit was voor mij ook de voor het eerst dat ik zoiets deed. Maar al snel was duidelijk dat die spanning niet nodig was. Haken is iets wat ik super graag doe en wat mij enorm veel ontspanning geeft, ik hoefde er dus niet te veel over na te denken en gewoon mijn gevoel te volgen. Iedereen kon na afloop van de workshop thuis verder, althans dat hoop ik dan maar 😉 Het waren drie onwijs gezellige en leuke middagen, waar ik nieuwe mensen heb leren kennen maar ook mensen van een andere kant heb leren kennen. Het is zo goed bevallen dat ik alweer druk aan het kijken ben voor een volgende workshop. Want hoe leuk is het om iets te doen waar je blij van wordt en dan ook nog eens mensen met een soortgelijke interesses bij elkaar kunt brengen voor een leuke middag.

 

 

Een creatieve chaos!

 

En nu?

De nieuwe workshops zal ik begin volgend jaar gaan plannen en jij kan daar natuurlijk bij zijn. De workshops geef ik bij mij thuis, gezellig aan de eettafel. De groepen bestaan uit max 6 personen. Dit geeft mij de ruimte om goede uitleg en begeleiding te geven en het is hierdoor ook gewoon heel gezellig en persoonlijk. Als je nu al weet dat je er de volgende keer bij wilt zijn kan je mij alvast een mailtje sturen op info@stylebysanne.nl. Via Instagram en Facebook kan je ook op de hoogte blijven. Ik heb er in elk geval weer heel veel zin in!

 

Tot slot kan je deze wandhanger of muts winnen die ik voor de workshop haakte. Laat hieronder even een berichtje achter en wie weet is hij van jou. Volgende week zondag kies ik twee winnaars.

 

Liefs, Sanne

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial