Op mijn to do lijstje stond al een tijdje een make over van de slaapkamer. Niet dat dit echt nodig was, maar ik was klaar met de early dew en toe aan iets nieuws. Ik droomde van een warme en winterse slaapkamer. Groen, donkerblauw en oker zijn nu wel echt mijn favoriete kleuren en voor nu onmisbaar in huis. Het zijn hele rijke kleuren en geven zo’n fijne sfeer aan een ruimte. Omdat ik groen en oker al in de woonkamer had besloot ik dat de slaapkamer blauw zou worden. Dat was een goede keuze!

Midnight madness

Dit keer wilde ik heel graag aan de slag met de verf van Fairf. Dit concept spreekt mij erg aan en ik wilde dit graag eens uit proberen. De verf van Fairf is namelijk gemaakt op basis van plantaardige bindmiddel en andere natuurlijke grondstoffen. Het is ook bijna geurloos wat super fijn is. Kan je tenminste lekker slapen erna! Als je nog niet helemaal weet welke kleur je zou willen kan je heel makkelijk (gratis) kleursamples opvragen. Het zijn geen standaard kleursamples zoals je misschien gewend bent van andere merken, maar het zijn echt geverfde stukjes karton. Hierdoor kan je goed zien hoe de kleur uitpakt. Doen ze heel slim, dit maakt kiezen toch net iets makkelijker. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de kleur Tess, een hele mooie en warme donkerblauwe kleur.

Iets met time management

Ik weet niet hoe dat bij jullie is maar ik heb altijd 1001 dingen in mijn hoofd maar er dan nog tijd voor te vinden… Dat is nog wel een dingetje. Zo had ik de verf al even liggen maar ik kwam er maar niet aan toe. Ook was ik al sinds september bezig met wat nieuwe spulletjes te verzamelen. Maar……. Het is nu dan eindelijk klaar!! Wat geeft het toch altijd een voldoening om iets te zien zoals het al die tijd in je hoofd zat.

Nou ja af? Ok, er moeten nog wat kleine dingetjes gebeuren zoals nieuwe lampjes naast het bed en een nieuwe lamp aan het plafond. Die lampjes naast het bed liggen al klaar alleen nog even de juiste schroeven vinden. Voor het plafond wil ik iets leuks doen met een hoepel maar ik zoek nog naar leuke ideetjes. Als ik die heb gevonden schrijf ik er natuurlijk een blog over, maar als jij leuke ideeën hebt hoor ik dat natuurlijk ook graag. Ik word natuurlijk ook graag geïnspireerd!!

Ondanks dat de puntjes nog op de i moeten ben ik er zo blij mee. De kleur is nog mooier dan ik had gehoopt. Zo ontzettend blij dat ik de verf van Fairf mocht testen en ik ben er heel tevreden over. Het is niet alleen heel mooi maar ook een hele fijne verf om mee te werken, het rolt lekker uit en is super snel droog. Leuk weetje, het wordt bezorgd met een fietskoerier!! Het voelt fijn om steeds vaker bewuste keuzes te maken, en voor producten te kiezen die die goed zijn voor het milieu. Ben jij daar ook mee bezig?

 

Velvet love

Verder heb ik voor de make over een nieuw sprei van de Ikea op mijn bed liggen, het mooie kleedje op de grond is van de zeeman en de mooie blauwe pot is handgemaakt door de opa van vriendlief. Toen ik die zag, dacht ik die is van mij. Past perfect in mijn midnight madness! De lade kast moest er ook aan geloven en heeft nieuwe greepjes gekregen. Het mooie cognac kleurige leer kleurt zo mooi bij het blauw op de muur. Het leer voor deze leuke DIY bestelde ik bij House of Oelie. De eucalyptus krans maakte ik een tijdje geleden, en natuurlijk schreef ik hier een blog over, je leest hem hier.

 

 

 

Mijn huis heeft inmiddels een heuse winter make over gekregen, herkenbaar? Heb jij ook veel veranderd nu het buiten steeds kouder en donkerder wordt?

Liefs, Sanne

 


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Fairf

4 thoughts on “Herfst make over part 2

    1. Dankjewel, ik ben er zelf ook zo blij mee. Welke kleur heb je opgevraagd? Staaltjes zijn echt heel mooi geven een duidelijk beeld van de kleur. Ben benieuwd wat je gaat doen. xx

  1. Wat mooi!! Toevallig heb ik zelf ook net donkerblauw gebruikt voor m’n slaapkamer en wat geeft dat een heerlijk warm en knus gevoel! En wat steekt het wit mooi af tegen die donkere wand. Een geslaagde make-over!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial