Er zijn van die items in huis waar ik ontzettend aan gehecht ben, en die ik ook echt niet meer kan wegdenken uit ons interieur. Items die hier op mijn blog al geregeld voor bij zijn gekomen maar die ook terug zijn te vinden, op mijn Instagram feed. Het zal voor de kenners vast geen verrassing zijn, dat het dan gaat om een uniek en handgemaakt product. Al enig idee?… Nog een hint dan, het hangt aan de muur en ik heb er niet één, niet twee maar drie stuks, weet je het nu? Ik heb het natuurlijk over mijn Knottingonthewall macraméhangers!

Een echte Knottingonthewall aan de muur

Vorig jaar rond deze tijd ontdekte ik de Instagram feed van Elle, de bedenker en maker van al die prachtige macraméhangers. Ik denk dat je wel kan zeggen dat het liefde op het eerste gezicht was. Ik wist gelijk, die moet ik hebben! Waar ik eerst nog hoopte dat de kerstman er een zou komen brengen, besloot ik uiteindelijk niet langer te willen wachten. Ik kocht mijn eerste twee Knottingonthewall’s! Ik ging voor de groene Dot M en de Dot xs, en hing ze boven de bank. Al snel volgde daar nummer drie de okergele Lola. Deze is eigenlijk van Beau, hij kreeg deze voor zijn verjaardag. Gelukkig mag ik hem ook wel eens lenen. Lief kind he?! 🙂 Toen Elle begin van dit jaar ook begon met het maken van macraméhangers van wol, snap je natuurlijk wel dat die ook op mijn wishlist kwam te staan. Ze zijn zo fluffy, een perfecte aanvulling op mijn huidige collectie.

 

Mijn collectie

 

Ik zat even een potje trots te wezen!

Sinds mijn eerste bestelling heb ik contact met Elle gehouden. Soms ontmoet je mensen waarmee je zo’n klik hebt! Als creatievelingen en bezig bijtjes begrijpen we elkaar. We spreken elkaar nu al ruim een jaar regelmatig en toen Elle mij vertelde dat ze met zo iets gaafs bezig was, en ik haar Instagram in de gaten moest houden kon ik natuurlijk niet wachten. Uiteindelijk kwam daar het verlossende woord; samen met Renate van Allerwamst mochten ze in opdracht van The Woolmark Company mega grote wolhangers maken voor de Bijenkorf. Wat? Ja je leest het goed, DE Bijenkorf!! Je snapt, ik als mega fan, zat even een potje trots te wezen!

Hop, hop op naar de Bijenkorf

Hop, hop op naar de Bijenkorf want dat moest ik natuurlijk zien!!! Terwijl ik omhoog ging met de roltrap spotte ik de eerste twee mega hangers al. Met mijn camera in de aanslag was ik niet meer te stoppen en rende ik er zo ongeveer op af. Wauw!! Eerlijk, meer woorden had ik er eigenlijk niet voor. Zo mooi, en zo veel bewondering voor al dat werk want zoals je kan zien zijn ze echt mega groot! De wolhangers hebben zo’n enorme aantrekkingskracht, je moet ze gewoon even aaien en voelen. Helaas hangen ze relatief kort in de Bijenkorf en moet je als je wil echt nog even gaan kijken voordat ze weer weg zijn. Geloof mij ze zijn echt de moeite waard om in het echt te bewonderen.

Een wolhanger staat dus op mijn wishlist maar nu ben ik helemaal niet meer te stoppen. Ik wil zo’n fluffy wolk boven mijn bed, wat zal dat lekker slapen! Die gaat er dus zeker weten komen. Het perfecte item voor in huis, helemaal nu het buiten steeds kouder en donkerder wordt. Ook echt een super leuk kerst of sint cadeau. Voor alle mannen die dit lezen; wil je je vrouw heel gelukkig maken? Dan is dit de manier! Ik ga mijn lief ook eens diep in de ogen kijken, wie weet helpt het 🙂

 

Ik ben mijn blog begonnen omdat ik mensen wilde inspireren op interieur gebied en dan mag Knottingonthewall hier zeker niet ontbreken. En zeker niet, als ze samen met Allerwarmst gewoon “ff”  met de wolhangers in de Bijenkorf hangen.

Heb jij deze beauty’s al gespot? Als je dat nog niet gedaan hebt, zeg ik mooi excuus om vandaag eens lekker te gaan shoppen in de Bijenkorf. Wees wel snel want voor je het weet zijn ze weer weg.

Liefs, Sanne

 

 

 

 

 

1 thought on “Wool on the wall

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial