Ik schreef een vorige week al over mijn opruimwoede en dat ik mijn huis aan het declutteren ben. Heerlijk gevoel ik heb rust in mijn hoofd en ruimte in huis. Tijd om die te vullen dus!! Nee, grapje natuurlijk. Of toch niet…..

 

Nieuw speelgoed in een oud jasje

Mijn schoonouders zijn sinds het vertrek van vriendlief, uit het ouderlijke huis bezig met het opruimen en uitzoeken van spullen. Nou wonen wij toch al een geruime tijd samen maar zoiets kost tijd en helemaal als je zo veel spullen hebt. Ik ben zelf nog nooit op de vliering geweest maar als ik hoor wat daar allemaal op staat, geloof mij dat is veel!!!! Mijn nieuwsgierigheid werd wel enorm geprikkeld. Ik hoorde namelijk dat er een houten keuken en garage stond die door mijn schoonvader gemaakt zijn, houten auto’s, een treinbaan, een weg die je neer kunt leggen, houten blokken en ga zo maar door. Nu Beau wat ouder is het perfecte speelgoed en lucky us, we konden langs komen om het uit te zoeken.

 

Geen straf om dit in je woonkamer te hebben liggen

 

Verliefd op die voetjes!

 

Beau had volgens mij direct in de gaten dat het voor hem was, want hij dook direct op de doos met spullen. Hij ging gelijk heel fanatiek spelen met de auto’s en tractor. Zo schattig! Het meeste hebben we mee genomen maar een doos boeken en blokken hebben we nog even laten staan. Ook de garage staat nog even bij mijn schoonouders maar die komt zodra hij weer in elkaar zit onze kant op. Ook wel leuk om het is fases te geven, heeft hij de volgende keer ook weer wat leuks. Ik vind het ook leuk om speelgoed af te wisselen dus dat komt zo goed uit.

 

 

auto’s en zijn wobbel perfecte combi!

 

Tijd om binnen te spelen met de verwarming aan

Nu het kouder wordt en ook echt herfst begint te worden komt nieuw en uitdagend speelgoed ook echt als geroepen. Meneer is best snel verveeld en was duidelijk toe aan iets nieuws. Dit is echt perfect speelgoed voor uren speel vermaak! Hij kan hier al zijn fantasie in kwijt en ik kan hier dan weer uren naar kijken.

Ik vind het ook zo bijzonder dat mijn vriend hier ook mee heeft gespeeld en dat het gewoon nog steeds heel tof speelgoed is. Lang leve hout speelgoed, het is misschien wat duurder maar je doet er ook echt veel langer mee!! Ik merk ook echt dat Beau er heel blij mee is en er aan toe was. Zijn manier van spelen is echt anders geworden, hij scheurt met zijn auto’s over het kleed.

 

 

Laat die herfst en winter maar komen want Beau en ik vermaken ons zo wel!! Hebben jullie veel speelgoed van vroeger bewaard? Ik heb zelf bij mijn moeder een doos met poppen en barbies staan maar ik geloof niet dat dat helemaal Beau’s ding is dus die blijven daar nog maar even staan!

 

Liefs, Sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial