Een tijdje geleden keek ik om mij heen en betrapte ik mezelf er op dat ik de laatste tijd toch wel een hoop nieuwe meubeltjes had gekocht. Natuurlijk niets mis mee maar als ware kringloop jager kan dat natuurlijk niet. Ik kreeg een beetje een showroom gevoel en dus, hoppa op kringloop jacht!

 

Een ware handyman

Een van de items die ik na mijn kringloopjacht scoorde hebben jullie al kunnen bewonderen in mijn blog herfst make over part 1.  Het mooie oude laddertje. Geweldig vind ik hem! Zo veel sfeer en super praktisch. Ik kan er niet alleen mijn drinken op zetten en mijn dekens over heen gooien maar het is ook een handig hulpje voor als ik weer aan het klussen ben. En geloof mij dat is vaak! Het ene klusje is nog niet afgerond of er zijn al weer paar nieuwe bijgekomen. Zo staat er nu op mijn to do lijstje de herfst make over part 2, namelijk de slaapkamer veranderen maar ook het opknappen en veranderen van de hal, het toilet en de keuken staan op mijn lijstje. Genoeg te doen dus, nu alleen nog te tijd vinden. Voor de slaapkamer is het voorwerk wel al gedaan ik heb gisteren met mijn handige hulpje wat gaten dicht gesmeerd. Super onmisbare aankoop dus mijn laddertje!!

 

 

Van drankkastje naar leeskar

Een ander item wat ik laatst kocht is mijn rijdende kastje en die verdiend gewoon een eigen blog!! Dit was liefde op het eerste gezicht! Ik denk dat het een oud drankkastje is geweest, maar zeker weten doe ik het niet. Op die mooie klassieke wieltjes ben ik echt gevallen. Toen ik dit kastje ontdekte op Marktplaats maakte mijn hart een sprongetje! Er stond geen prijs bij, enkel bieden en ik besloot de verkoper een mail te sturen. Ik vroeg wat hij voor het kastje wilde hebben? Zijn antwoord was, “€15,- graag”. Ik riep direct naar mijn vriend, “schat jij rijdt morgen na werk even langs bij iemand om een kastje op te halen!!” Want natuurlijk was dat een deal, een echt Marktplaatskoopje! Ik kon het haast niet geloven €15,- voor zo’n mooi kastje, daar hoefde ik niet over na te denken.

 

 

 

Hij heeft een likje verf gekregen (krijtverf natuurlijk, word ik blij van) en staat nu naast de bank. Super handig voor de mooie pilea’s en mijn tijdschriften. Van drankkastje naar rijdende leeshoek, hou ik van!!

Ik kan zo blij worden van kringloopgelukjes of Marktplaatsvondsten. Ik hou van de geschiedenis van tweedehands items en vind het heel leuk om ze bij ons een nieuw leven te geven. Dit soort meubels brengen ook zo veel meer sfeer met zich mee!! Dus dag showroom en hallo huis!! Hebben jullie ook van die kringloopgelukjes die onmisbaar zijn in je huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial