Het lijkt wel een blind date….

Na bijna anderhalf jaar heel leuk contact met Anouk te hebben gehad via Instagram, was daar dan eindelijk het moment om elkaar te ontmoeten! Ik mocht namelijk een kijkje komen nemen in haar mooie huis!! Toch altijd even spannend want je kan online heel leuk contact hebben maar misschien valt het dan in het echt toch tegen. Het leek wel een beetje een blind date. Alle spanning die ik eventueel had was direct verdwenen toen Anouk de deur open deed, we gaven elkaar een dikke knuffel en het voelde alsof we elkaar al heel lang kende. Zo bijzonder!! Voor mij kon de binnenkijker dus al niet meer stuk!

 

 

Anouk woont samen met haar vriend en hun dochtertje Evi sinds mei van dit jaar in dit huis. Dat ze hard geklust hebben voor hun droomhuis is bij binnenkomst al gelijk duidelijk! Er ligt een prachtige gegoten vloer in en ook alle muren zien er super strak en netjes uit! De perfecte basis om te gaan stylen en daar is Anouk goed in!! Op die witte muren ben ik stiekem best een beetje jaloers. Het valt mij zo vies tegen hoe snel de muren beschadigen hier in huis, het liefst zou ik elke week alles witten. Moet ook wel toegeven dat dat ook iets te maken kan hebben met onze kleine vriend! 😉

 

 

Bohemian met Marokkaanse invloeden

Anouk omschrijft haar stijl als boho met wat Marokkaanse invloeden, en dat is duidelijk terug te zien. Het interieur is licht en wit met veel gebruik van natuurlijke materialen en planten. Door de mix van materialen voelt het heel warm en gezellig aan. Op de bank wil je gewoon heerlijk neerploffen, om er dan vervolgens niet meer uit te komen en lekker weg te kruipen onder die mooie deken van lontwol. Één van Anouk haar favoriete winkels is Sukha, deze stijl past perfect bij haar en ze komt hier dan ook graag om te shoppen en ideeën op te doen. Naast het shoppen doet zij ook inspiratie op via Pinterest en Instagram.

 

 

 

Ook in de keuken zijn de Marokkaanse invloeden duidelijk terug te zien, onder andere natuurlijk in dit prachtige servies. Het komt ook heel mooi tot zijn recht op de plankjes, dit is te mooi om achter een deurtje te stoppen. Hoe gaaf is ook de stoffen pollepel zak?! Echt een eyecatcher in de keuken, zo origineel. Wat een feestje om de eettafel te stylen voor een diner met deze mooie spullen.

 

 

Een oase van rust!

De slaapkamer van Anouk is een oase van rust, waar je heerlijk kunt bij komen. Anouk is altijd erg druk in haar hoofd en daarom vindt ze het fijn en belangrijk dat het qua kleurgebruik rustig is in huis. Vandaar haar liefde voor wit. Ook hier vind je weer in mix van natuurlijke materialen die kamer gezellig en wam maken. Op haar wishlist staan wel nog mooie gordijnen, voor zowel de slaapkamer als de woonkamer. Haar voorkeur gaat uit naar linnengordijnen, deze zullen de ruimtes helemaal af maken.

 

 

 

Het speelparadijs van Evi, waar elk kind jaloers op is!

Het enige plekje waar je kleur terug vindt is in het speelparadijs van Evi! Ik denk dat elk kindje en wellicht ook de ouders (lees; ik dus!!) hier een beetje jaloers op zijn. Evi heeft gewoon haar privé ballenbak hoe tof, ik zou daar ook best een duik in willen nemen!! Daarnaast staan er veel handgemaakte en unieke spulletjes op Evi haar kamer. De cactusfamilie van House of Oelie is een echte eyecatcher, ze staan zo leuk bij het geschilderde huisje. Ook echt een heel leuk DIY project om te doen, kleine moeite maar groots resultaat! Anouk heeft hier krijtverf van de Action voor gebruikt. Verder kan Evi naast spelen in de ballenbak ook heerlijk chillen tussen al haar mooie (knoop)kussens van sonnemondstars en House of Oelie.

 

 

 

 

 

 

Voldoende ruimte voor creativiteit

Ook heeft Anouk een te gek bureau gemaakt met de bekende IKEA opbergmeubelen met daarop een mooie grijze plank zodat Evi een heerlijk plekje heeft om te knutselen. Dat Anouk oog heeft voor detail blijkt wel uit de mooie tekenrol aan leren lussen die boven het bureau hangt van Handles & More. Het grijze leer matcht zo mooi bij het grijze bureau. Je kunt overigens uit nog veel meer mooie kleuren kiezen dus zo’n mooie tekenrol is volledig zelf te personaliseren. Echt een top uitvinding!! Niet alleen leuk voor de kids maar ook ideaal voor je zelf. Mama boodschappenlijstjes maken terwijl je mini lekker aan het kleuren is. Perfect match! Dat Evi zich niet hoeft te vervelend mag duidelijk zijn, ze boft maar met zo’n papa en mama! Ik denk dat straks elk kindje uit de straat bij Evi wil komen spelen, zo veel mooie spullen en genoeg keuze!

 

 

 

En natuurlijk mag een keukentje niet ontbreken in deze fijne kamer, Evi moet alleen wel nog even de afwas doen! 🙂

 

Helaas komt aan elke binnenkijker een eind en dus ook aan deze, maar een troost voor mij, ik denk dat ik Anouk zeker nog wel een keer zal zien. Een date met onze minies (welke twee dagen schelen) lijkt mij heel leuk, die hebben ons tenslotte samen gebracht! Lieve Anouk, dankjewel dat ik een kijkje heb gekregen in je heerlijke huis. Ik vond het heerlijk om samen met jou een beetje te stylen, rommelen, kletsen en om ondertussen foto’s te maken! Mocht ik ooit nog een asistent nodig hebben weet ik je te vinden 🙂

 

5 thoughts on “Binnenkijken bij Anouk

 1. Wauw Sanne!

  Wat super leuk om dit blog te lezen😍 wat een prachtige foto’s!
  Ik vond het super dat je er was! Ik hoop je snel weer te zien💛

  Xxx

  1. Als schoonmoeder was ik al overtuigd dat Anouk een prima ( te zwak uitgedrukt) gevoel voor sfeer en combineren heeft. De woonkamer en keuken deden me de ene ohhhh na de andere uitroepen. De tuin ontbreekt in deze fotosessie. Ook die is flink onderhanden genomen, ik kende hem niet meer terug. Rust, ruimte, vrede. Knap als je zoiets tot stand kunt brengen!
   Ik ben heel benieuwd of een kind van de leeftijd van Evi dit ook een fijne kinderkamer vindt. Maar dat hoor en zie ik vast nog wel!

   1. Jaap en Anouk hebben inderdaad een prachtig huis, heerlijk om daar plaatjes van te mogen schieten. De tuin is ook echt heel erg mooi alleen helaas werkte het weer niet zo mee. Misschien van de zomer een tuinspecial doen en dan kom ik gewoon weer langs! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial