Degene die mij al even volgen op Instagram weten dat ik gek ben op haken. Dit geeft rust en ontspanning en daarnaast geeft het veel meer voldoening als je onder een dekentje ligt wat je zelf gemaakt hebt, of je kindje met een knuffel speelt van jou hand. Zo’n vier jaar geleden kreeg ik de behoefte om te gaan haken. Ik heb het mijn oma vaak zien doen maar helaas was zij er niet meer om het mij te leren. Ik moest wat anders verzinnen dus…..

Omdat ik verder niemand in mijn omgeving had die haakte ben ik het mij zelf gaan aanleren. Dit heb ik gedaan door het kijken van meerdere Youtube filmpjes. Waar het breien bij mij een onmogelijke opgave lijkt gaat haken mij heel gemakkelijk af. Ik begrijp wat ik doe en ook wat ik moet doen om een bepaald resultaat te bereiken. Het liefst haak ik zonder patroon en laat ik mijn fantasie de vrije geest gaan.

 

 

Mijn eerste project is absoluut niet flawless maar oh zo dierbaar!

Het eerste project waar ik mee ben begonnen is mijn granny square dekentje. Absoluut niet flawless maar oh zo dierbaar en wat heb ik een plezier gehad bij het maken hiervan. Inmiddels heb ik ontzettend veel dekentjes gemaakt voor wiegjes, ledikantjes of gewoon lekker voor op de bank. Een van mijn laatste afgeronde dekens is de deken van Beau. Op het moment ben ik bezig met een witte wieber deken voor op de bank. Misschien dat er nog een kleurtje bij komt maar daar ben ik nog niet helemaal over uit. Naast dekens haak ik ook genoeg kleine dingen voor mezelf, vriendinnen en natuurlijk voor de webshop Cuties & co die ik met een vriendin run. Het haken voor kindjes vind ik misschien wel het allerleukst om te doen. Ik ben ook ontzettend trots op alles wat wij in onze shop verkopen. Alles is door ons gemaakt, bedacht en uniek. Gehaakt speelgoed heeft iets nostalgisch en iets puurs, daar hou ik van!

 

 

Do what makes you happy!

Ok, dat ik dus gek ben op haken  mag duidelijk zijn maar je vraagt je misschien inmiddels af van waar deze blog? Nou daar komt hij dan! Ik krijg geregeld de vraag of ik geen workshops kan geven. Heel lang dacht ik, ik een workshop? Hoe pak ik dat dan aan? Kan ik dat wel? Waar doe je dat? En zo gingen er nog meer vragen door mijn hoofd tot ik bedacht dat al deze vragen nergens op sloegen. In het kader van ‘do what makes you happy’ zat ik van de week op de bank en bedacht ik, ik ga het gewoon doen!!!

Zo gezegd zo gedaan, ik ga dus een haakworkshop geven. Spannend!!!! Maar ik heb er ook ontzettend veel zin in! Dus, kan jij nog niet haken en lijkt het je leuk om dit met maximaal 6 andere dames (of heren natuurlijk), op een zaterdag middag te leren dan is dit je kans!

Het idee is om zaterdag 28 oktober een workshop te geven, van 2 uur bij mij thuis in Den Haag. De exacte tijd is nog niet helemaal duidelijk maar dat kan in overleg met de aanwezigen worden vastgelegd. De workshop kost 20 euro en je krijgt hiervoor een leuke goodiebag en natuurlijk het materiaal voor deze dag.

Omdat het wel zo is om iets te maken wat bij je past, kan je tijdens de workshop kiezen uit een aantal projecten. Sommige zal je misschien tijdens de workshop afronden en anderen zijn wellicht het begin van een groter project. Net zoals het type project is ook kleur heel persoonlijk geef daarom ook twee lievelingskleuren door waar jij graag mee zou willen werken.

 

 

 

Opgeven voor de workshop?

Heb je interesse en lijkt het je leuk? Opgeven kan via info@stylebysanne.nl Zou je heel graag een workshop willen volgen maar kan je niet op 28 oktober stuur dan ook even een mail wie weet organiseer ik bij voldoende animo een tweede workshop. Laat bij de inschrijving ook even weten wat je niveau is dan kan ik de workshop daarop aan passen.

Ik heb er nu al echt super veel zin in en hoop met jullie samen op een gezellige middag. Kom jij ook??

6 thoughts on “Tijd voor wat nieuws!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial