Gister was het dan zo ver mijn gevreesde verjaardag! Normaal heb ik nooit zo’n moeite met een jaartje erbij maar dat was dit jaar, toch wel een ‘klein’ beetje anders, ik ben namelijk 30 geworden! Best wel confronterend vond ik dat. Vroeger, toen ik een jaar of 16 was vond ik mensen van 30 namelijk echt wel al oud (sorry, wat wist ik nou toen).

Na enige twijfel besloot ik om mijn verjaardag toch maar gewoon te vieren. Want ach, je wordt maar een keer 30 en toch ook wel weer heel erg leuk om mijn lieve vriendjes, vriendinnetjes en familie te zien. Dus dacht ik laat ik dan ook maar lekker over de top gaan met de versiering!! Voor de versiering ben ik naar de Action en Xenos gegaan en zoals je kunt zien, ben ik goed geslaagd! Van slingers tot lampions en papieren bollen, zo veel keuze! En alles in een heerlijk zoet kleurtje! Om het roze een beetje te compenseren heb ik bakjes, servetten en bordjes in een mooie oud groene kleur gescoord bij Søstrene Grene. Ook ideaal want dat scheelt weer afwas.

 

 

Als welkomstdrankje serveerde ik, rosé prosecco met een dotje suikerspin bovenop. Helemaal in het thema passend, zoet en roze. Ik mag dan wel 30 zijn maar ik blijf een meisje met een liefde voor roze. Omdat ik niet de hele dag in de keuken wilde staan heb ik het qua hapjes voor mijn doen redelijk makkelijk gehouden. Ik had olijfjes in leuke glaasjes, een grote schaal nachos met guacamole dip, quiche, een avocado mousse met garnaaltjes gemaakt. Mijn schoonvader had ik ook nog voor mij in de keuken gestaan en heerlijke gegrilde aubergines gemaakt, champignon kaviaar (super lekker!), groene salsa, toastje met gorgonzola en gegrilde paprika en nog veel meer en alles was zo lekker!! Ik bof maar met zo’n lieve schoonvader, schoonmoeder trouwens ook hoor!! Mijn hele feestje was trouwens echt teamwork! Omdat ik een studiedag had voor mijn opleiding was mijn moeder thuis met Beau en die bleef samen met haar vriend gezellig mee eten. Met zijn drieën hebben we alles klaar gemaakt en gezet, echt heel fijn!! Zo kon ik ook echt genieten van mijn feestje!

 

Genoten heb ik zeker! Het was een super gezellige en leuke avond, en man wat ben ik verwend!!!! Ik heb zo veel leuke en mooie cadeau’s gekregen! Die gaan jullie vast en zeker binnenkort voorbij zien komen!! Daarnaast heb ik ook heel veel kaartjes gekregen waarvan ook een aantal van vriendinnetjes die ik via Instagram heb leren kennen. Zo bijzonder, jullie zijn de leukste!

Als ik mijn 16 jarige ik moet geloven, ben ik nu dus OUD maar gelukkig voel ik mij niet zo. Het viel allemaal dus best mee. Je voelt er eigenlijk helemaal niks van! Sterker nog ik heb ontzettend genoten van mijn verjaardag en van alle lieve mensen om mij heen! Ik heb zin in dit nieuwe hoofdstuk van mijn leven en ik hoop dat die vol verrassingen en nieuwe uitdagingen zit. Om te beginnen ga ik mij nou heel gauw klaar maken om een leuke workshop te volgen op het Seinfestijn bij Made by Wollig. Binnenkort horen jullie daar zeker meer over! Fijne dag!!

 

4 thoughts on “The day after….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial