Terwijl ik heerlijk op de bank zit te genieten van een spelend kind moest ik aan mijn wishlist denken. Je weet wel die lijst die al meerdere malen is genoemd en waar geen einde aan lijkt te komen. Dat die wishlist alleen maar groeit komt ook omdat ik wat minder impulsief dingen probeer aan te schaffen en laten we eerlijk zijn mijn portemonnee is ook absoluut geen bodemloze put! Toen ik net op Instagram begon vroeg ik mij wel eens af hoe sommige mensen dat toch deden. Ik zag zo veel moois voorbij komen. Ik wilde al bijna gaan vragen wat voor werk ze deden, misschien toch een carrière switch 😉 Grapje natuurlijk!! Inmiddels weet ik ook iets beter hoe dit wereldje in elkaar zit. Dat je soms een beetje hebberig kan worden van Instagram heb ik hopelijk echt niet als enige, toch?! Ik ben echt niet ontzettend materialistisch maar heb wel een zwak voor mooie spulletjes.

 

Ik probeer wat minder impulsief aankopen te doen

Nu ik wat ouder wordt denk ik dus iets langer na voordat ik iets koop, wijsheid komt dus echt met de jaren! Dat ‘wat ouder’ wordt nu overigens best een beetje confronterend. In september word ik 30 (ik zit nog een beetje in de ontkenningsfase)! Omdat ik al het al vaker heb gehad over mijn wishlist dacht ik misschien ook wel leuk om wat items hiervan met jullie te delen.

Als interieur je passie is dan ben je nooit klaar met schuiven en stylen. Zo staat het stylen van de keuken hoog op mijn verlanglijstje. Eigenlijk niet alleen het stylen maar ook een kleine make over maar dan kan ik jullie hopelijk binnenkort meer over vertellen en laten zien. De keuken is redelijk strak met koude materialen en ik zou hier graag wat warmte in willen brengen door wat hout toe te voegen onder andere in de vorm van plankjes. Op de plankjes zou ik dan wat mooi servies willen zetten. Mijn oog is gevallen op het seventies servies van HK Living, zo mooi!! Ik zou niet alles hiervan willen maar vind het wel heel leuk om te mixen and matchen. Ook op mijn lijstje staan deze mooie items van House Doctor.

   

 

 

 

Met een kleine bulldozer in huis moeten sommige items nog maar even wachten….

Verder staat ook al heel lang op mijn verlanglijstje een  Lammers & Lammers popje, ik vind die zo lief! Helaas zal deze nog even moeten wachten tot mijn kleine sloper wat groter is. Beau is natuurlijk het liefste kind ever (logisch!) maar voorzichtig is hij niet echt. Het is echt een jongetje. Op alles wordt geklommen, mee gegooid en op geslagen. Zijn hamer hebben we voorlopig maar even opgeruimd. Je begrijpt dat dit geen goede combinatie is. We moeten hem eerst nog maar wat beter africhten!! Het stylen lijkt hij wel al in de vingers te hebben, hij loopt de hele dag met meubels te schuiven (duidelijk de genen van zijn moeder!).

Wat er hopelijk wat eerder komt is een nieuwe bank. De bank die we nu hebben is op zich prima maar ik stoor mij enorm aan de losse hoezen.De naden blijven niet recht maar zakken naar beneden door het zitten. Af en toe heb ik een beetje autistische trekjes en hier kan ik dus echt niet tegen. De bank die ik op het oog heb is voor mij de perfecte combinatie tussen strak en klassiek. Wat een beauty he?! De bank is van Sofa Company.  

Harper, 3-seater sofa, Liby Stone, Smoked Oak Legs

Wat misschien nog wel het allermooist aan deze bank is dat ook vriendlief hem heel erg mooi vindt. Dat we beide een bank mooi vinden gebeurd niet vaak.Over de kleur twijfel ik nog, ik vind deze grijze kleur heel mooi maar hebben jullie hem al bij Lisanne in het flessengroen gezien? Ook wel heel erg mooi he?!

Zoals jullie misschien wel weten heb ik een zwak voor hand gemaakte spulletjes. Zo ook voor de vaasjes van Hella Duijs zo mooi. De collectie wordt steeds uitgebreider en ik vind het één nog mooier dan het ander, oeps! Ik wil ze allemaal!! De vaas Sibilla gaat zeker op mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag, dat is toch wel mijn favoriet. Het vaasje Sibilla is vernoemd naar haar oma en dat vind ik dan weer super leuk! Al haar vazen hebben trouwens hele leuke en persoonlijke namen.

 

Sibilla, liefde op het eerste gezicht

 

Vaas Suzan

Er staan nog wel meer items op mijn wishlist en ongetwijfeld vergeet ik er  een paar (maar dan wil ik ze dus niet graag genoeg 😉 ) maar dit zijn wel mijn favorieten. Hebben jullie ook zo’ n eeuwig groeiende wishlist, of koop je het gewoon? Een voordeel met een verjaardag in het verschiet, is dat ik weet wat ik kan vragen en misschien wel wat mooie items van mijn lijstje mag strepen. Ik ben heel erg benieuwd naar jouw nummer 1 op je wishlist!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial