Ken je dat gevoel? Dat besef dat je baby je baby niet meer is…. Dat drong laatst toen Beau (weer) op het tv meubel was geklommen om rustig zijn boekje te lezen tot mij door. Wie is deze grote, zelfredzame, bijna dreumes? Waar is mijn lieve kleine ieniemienie beebje gebleven. Ik denk dat elke ouder, maar wat graag af en toe op de ‘pauze’ knop wil drukken. De tijd vliegt voorbij en alle clichés zijn zo waar!! Maar goed je vraagt je misschien inmiddels af of dit een interieur blog is? Ja zeker!! Deze inleiding gaat natuurlijk ergens heen!

 

Mijn baby is geen baby meer

Toen ik dus mijn niet zo ieniemienie, later naar bed bracht keek ik nog eens goed rond in zijn kamertje en vond ik dit eigenlijk niet meer zo passen bij de fase waarin Beau nu zit. Ik was zeker niet uitgekeken op zijn kamer, maar ik vond het wel een beetje te liefelijk. En nou is mijn kind natuurlijk super lief, maar ook wel stoer, ondeugend en heel erg ondernemend. En dus besloot ik om zijn kamertje te gaan veranderen en het iets meer een grote jongenskamer te maken. Een kleine grote jongenskamer!

 

Okergeel, denim drift en donkerblauw It’s!

Ik ben begonnen met het verzamelen van ideeën en kleuren op mijn DIY prikbord. Ik was er vrij snel over uit dat okergeel en donkerblauw zouden blijven maar het mint zou wat minder worden en in plaats daarvan heb ik gekozen voor een stoere grijs blauwe kleur. Dit in combinatie met wat stoere leren items, zoals de kaarthanger van House of Oelie en de leren greepjes op de commode. Elke keer wanneer ik zijn kamer binnenstap bedenk ik mij wat ik dan anders wil, ook heb ik veel accessoires er uit gehaald. Dit werkt prettig omdat ik dan zie waar ik nog behoefte aan heb.

 

 

Over de deken die ik voor Beau haakte begin dit jaar twijfelde ik heel erg. Ik vond hem nog steeds erg mooi maar de vlakken in zandkleur vond ik niet meer zo matchen. Voor mijn webshop Cuties & co was ik bezig met een grijs blauwe kleur en zo ontstond het idee om de zandkleurige vakken te veranderen voor die mooie denim kleur en dus moest hij uit elkaar! Gelukkig hoefde ik maar vier vakken opnieuw te haken dus dat ging vrij vlot en wat vind ik hem gaaf geworden. De kleuren matchen zo mooi bij elkaar en passen perfect in een stoere jongenskamer.

 

 

Wat een mooie kleuren zo bij elkaar, nog mooier dan ik had gedacht

 

Ook de muren zullen er aan moeten geloven. Bij flexa bestelde ik een aantal kleur samples; Denim drift, Blueberry dream en Dazzling night. Alle drie stuk voor stuk prachtige kleuren maar ik heb gekozen voor Denim drift. Deze past het beste bij het totaal plaatje en het nieuwe kleurschema (en niet te vergeten bij zijn mooie deken). Ik vind het zo’n mooie en stoere kleur maar tegelijkertijd is hij ook warm. Blauw en grijstinten kunnen soms wat kil aan voelen maar dat heeft deze kleur totaal niet. Wat een top uitvinding trouwens die kleurtesters maakt het toch allemaal een stuk makkelijker.

 

 

Voor de aankleding heb ik al wat nieuwe kaarten besteld bij Buiten de lijntjes en heb ik mijn oog verder laten vallen op het hoeslaken Fly high van Witlof for kids. Ik heb nu al het mint setje en vind het zo mooi! Kwaliteit en pasvorm is echt super bij deze lakens, ik wil nooit meer iets anders (niet gesponsord gewoon een fan)! Verder ben ik nog op zoek naar leuke accessoires, ik weet alleen nog niet zo goed wat.

 

 

Nu alle ideeën in mijn hoofd zitten wordt het de hoogste tijd om ze tot uitvoering te brengen, ik hoop hier snel tijd voor te hebben en jullie het eindresultaat te kunnen laten zien!! Mocht je nog leuke ideeën qua accessoires hebben let me know! Word ik heel blij van. Ik ben ook wel erg nieuwsgierig naar jullie favoriete webshop voor kinderspulletjes!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial