Gister was mijn vriend jarig en ik wilde natuurlijk het perfecte cadeau aan hem geven. Het budget was dit keer echter wat beperkter aangezien we nog een badkamer renovatie moeten doen, iets met lekkage….  🙁 Maar goed, eerst dus een mooi cadeau vinden en het liefst iets wat hij niet verwacht maar dus wel heel leuk vindt.

 

Zijn auto’s hoeven van mij niet overal terug te komen

Wat je vaak niet ziet op mijn foto’s is de kast met mijn vriend zijn auto verzameling. Best leuk die auto’ s als het bij één kast blijft maar dit is niet altijd het geval, soms staat ineens het hele huis vol. Je snapt misschien dat ik daar niet altijd even blij van word, die auto’s hoeven van mij niet overal terug te komen. Het blijft overigens niet alleen bij auto’s maar schepen en treinen zijn ook favoriet. Hij is laatst naar een beurs geweest en toen kwam hij weer thuis met een flinke buit, die hij vrolijk uitstalde op de schouw.  Niet mijn keuze maar goed, mijn vriend was er super blij mee dus ik zei niets.

 

 

Chick on a mission

Aangezien mijn prullen, zoals mijn vriend altijd zo liefdevol opmerkt, ook door het hele huis staan, konden die schepen daar best blijven staan. Daar had hij natuurlijk wel een beetje gelijk in. Ik had dus een missie te volbrengen namelijk iets zoeken waar de schepen mooi in konden, zodat het er wat opgeruimder uitziet, ik ze niet makkelijk kon omgooien (of aanraken want geloof mij die dingen zijn kwetsbaar en hij ziet het gelijk als ik weer wat heb verschoven laat staan wanneer ik het sloop), waar ze mooi in uit zouden komen en stofvrij zouden blijven. Aangezien ze wel te zien moesten blijven, kwam ik al snel uit op een glazen kistje en laat ZARA Home die nou net in het assortiment hebben. Gelijk maar twee besteld dus.

 

 

Ik was blij verrast toen ze binnen kwamen, want in het echt zijn ze nog veel mooier. Er zit facet geslepen glas in en de onderkant is een spiegel. Hierdoor komen je spulletjes mooier uit. Verder zit er een handig kettinkje aan waardoor de deksel open blijft staan. Ook dat hij pootjes staat vind ik een groot pluspunt. Stiekem was ik best een beetje jaloers, ik zou best mijn mooiste sieraden in zo’n kistje willen!

 

Een nieuw huis…

Gister was dan de dag dat Beau en ik de cadeautjes konden geven. Met een lekker ontbijtje (lees: vers sapje, water en paracetamol om de bijwerkingen van de nacht ervoor te bestrijden) en cadeautjes gingen we papa wakker maken. Beau houdt wel van cadeautjes, dus hielp maar wat graag mee met uitpakken. Mijn vriend was gelukkig direct heel blij met zijn cadeautjes, het idee dat zijn schepen nu een mooi eigen plekje kregen droeg daar natuurlijk ook aan bij!

 

 

Win Win!

De schepen hebben nu dus een nieuw onderkomen! Vriend blij dat ik het niet meer kan slopen, ze stofvrij blijven en een mooi plekje hebben en ik blij met het opgeruimde gevoel, ik zeg win win. Hebben jullie ook van die verzamelaars of items in huis die je liever niet elke dag hoeft te zien en hoe hebben jullie dat opgelost?

 

 

 

2 thoughts on “Mijn missie: het perfecte cadeau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial