Al heel lang spookte het idee door mijn hoofd om een blog te gaan starten en om zo mijn liefde voor interieur en schrijven te combineren.  Zoals bij velen bleef het echter heel lang bij alleen een idee, ik zag voornamelijk bezwaren. Ik ben namelijk echt niet super handig op de computer, waar moet het dan over gaan, kan ik dat wel en ga zo maar door!!…

Mijn liefde voor interieur en schrijven komen nu samen!

Nadat ik met mijn opleiding interieur stylist ben begonnen wist ik dat ik echt meer met interieur wilde doen en dus moest die blog er gewoon komen, zo gezegd zo gedaan, of toch niet…. Ik kwam nog voor best wat uitdagingen te staan, ik wist namelijk wel heel goed hoe ik mijn site wilde maar het realiseren was soms nog wel een dingetje. Maar ik heb de beste broer die je je maar kan wensen en hij heeft mij meerdere keren geholpen waardoor het dan toch allemaal gelukt is zoals het in mijn hoofd zat. DANKJEWEL lieve Lars, deze blog is mede dankzij jou hulp nu online! Whoehoe!!!

 

 

Als je wat te vieren hebt deel je natuurlijk uit toch?!

En als je wat te vieren hebt deel je natuurlijk ook uit, toch?! Ik heb een DIY blog geschreven over een vlaggenlijn voor buiten en je kan hem natuurlijk zelf maken maar ik heb er ook een gemaakt om weg te geven! Wil jij hem winnen? Neem dan snel even een kijkje bij het artikel en laat een reactie achter, wie weet maak ik jou dan volgende week wel heel blij.

 

 

Verder hoop ik jullie hier te kunnen inspireren en mee te nemen in mijn wereldje waar mijn liefde voor interieur centraal staat!! Heel veel leesplezier en ik ben natuurlijk super benieuwd wat jullie van de site vinden?!

Veel liefs

 

 

13 thoughts on “Een blog starten, hoe dan?!

 1. Lieve Sanne,

  Wat je ziet je site super mooi uit!
  Ik ben benieuwd naar alle leuke tips en blogs die er gaan volgen.
  Heel veel succes en plezier!

  Liefs,
  Lisette

  1. Hi Lisette,

   Dankjewel wat onwijs leuk om te horen! Ik kan ook niet wachten om alle blogs te delen, word er zelf ook zo blij van!

 2. Goed van je Sanne dat je je hart volgt en doet waar je blij van wordt! Dat heb ik zelf ook 2 jaar geleden gedaan en een blog gestart. Zelf vind ik het nog wel steeds lastig om het bij te blijven houden tussen alle andere werkzaamheden door…. dus tips zijn nog altijd welkom 😬

  1. Hi Rianne,

   Doen waar je blij van wordt is echt wel het belangrijkste he?! Ik merk inderdaad dat er best wel wat tijd in gaat zitten maar het levert ook zoveel energie op. Hoe heet je blog ga ik ook even een kijkje nemen. Wat voor mij wel heel goed werkt is vooruit werken als ik dan even een moment heb schrijf ik een aantal artikelen achter elkaar. Verder blijf ik constant bezig met nieuwe ideeën verzinnen voor de blog maar mijn hoofd staat nooit stil dus voorlopig nog inspiratie genoeg! 🙂

 3. Hey lieverd,
  Gefeliciteerd met je blog!!! Hoop dat je er heel veel plezier aan beleeft en ik vind juist dat je de dingen die je wilt gaan doen heel snel realiseert, en vind dat juist zo inspirerend aan je!!
  Veel liefs, Djoeke

  1. Dankjewel meis!! Plezier gaat denk ik helemaal goed komen vind het zo leuk om te doen en als ik een iemand al kan inspireren ben ik al helemaal blij!! Ik ben wel echt een doener he?! Als er iets in mijn hoofd zit dan moet het er uit en liever gisteren dan vandaag 🙂

 4. I’m rеally іmpreѕsed together with your writing talents as smartlу as ѡith thе format
  to your blog. Is tһis a paid theme or did you customize it youгself?
  Either wаy stay up the excеllent high quality writing, it’s rare to see a great blog like this оne
  these Ԁays..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial