Ik kijk altijd zo uit naar die warme en lange zomeravonden, gezellig tot laat buiten zitten, buiten eten en een constant vakantiegevoel. Door dit soort avonden raakte ik geïnspireerd om dit leuke DIY projectje te maken. Want buiten zitten is heerlijk maar ik wil ook graag dat het er gezellig uit ziet! Deze leuke vlaggenlijn zorgt direct voor sfeer.

Wat heb je nodig?

Stof. Ik heb linnen gebruikt maar elke stof is mogelijk. Schaar, touw, spelden en een naaimachine zijn ook handig! Scheur of knip de repen stof zoals je ze hebben wil, je kunt ze enkel of dubbel doen, dat maakt niet veel uit. Zet ze vervolgens met spelden vast op het touw en naaien maar! Nu alleen nog even een leuk plekje zoeken en that’s it. Makkelijk toch?!

 

 

 

Wil jij ook zo’n leuke vlaggenlijn?

Nu hopen op een lange zomer met veel fijne zomeravonden zodat ik extra veel plezier heb van de vlaggenlijn, en misschien jij ook wel. Want als je iets te vieren hebt hoor je uit te delen toch?! Ik heb speciaal voor jou nog zo’n vlaggenlijn gemaakt van witte kantstof. Wil jij deze winnen? Laat dan even een berichtje hier onder achter en volgende week kies ik een winnaar.

 

 

Uitslag giveaway

Ik was van plan om gewoon iemand uit te kiezen maar ik kwam er al snel achter dat dit niet te doen was en dus heb ik maar een random naam geloot en daar is een winnaar uitgekomen; Willeke gefeliciteerd!

13 thoughts on “Liefde voor de zomer

 1. Sanne gefeliciteerd met je blog!
  Super tof dat je de stap hebt gezet en hier lekker je creativiteit in kan stoppen! Wat een leuke diy. Ik heb helaas geen gouden handjes dus ik biedt graag mee!

  Ben benieuwd naar de rest!

 2. Wat een te gekke slinger •

  Wat zou die fantastisch staan in onze tuin & winters in onze keuken ||

  We wachten met spanning af (duimen,duimen).

 3. Gefeliciteerd met je blog! En heel veel succes gewenst, super dat je er voor hebt gekozen te doen wat je echt leuk vindt! En de slinger is geweldig, zou ik heel graag willen winnen :)!!!

 4. Wat leuk dat je nu een blog hebt! Gefeliciteerd! Hopelijk beleef je er veel plezier aan 😀. Die slinger hebt je ook echt leuk gemaakt! Zou ‘m graag willen winnen!

 5. Wat een mooie kantenslinger! Prachtig.
  Deze slinger zal mooi staan bij onze dochter haar 1e verjaardagsfoto moment. Tullerokje, smashcake en deze vlaggenlijn. Ik zie het voor mij!
  Wacht in spanning af!

  Mooie site met blogs en wooninspiritatie.

 6. Ohh deze is MOOI!! helemaal FLIEFT op dese slinger! Ik doeg wel graag mee, kan hij (Uhh zij?) 30 juli gelijk op de eerste verjaardag van Mn zoontje buiten hangen!

 7. Gefeliciteerd met je blog!

  En over de slinger… Hij is zo leuk! Hij zou heel leuk staan in onze veranda, wij hebben namelijk net een huis gekocht 🙂 Dus ik maak graag kans!

 8. Sanne gefeliciteerd met je super leuke blog! Doe je goed 👍

  Enne…ja ik doe ook mee! Ik had bij sukha amsterdam zo’n toffe slinger gekocht, buiten opgehangen maar nu is hij geknapt toen het hard waaide 😣 Dus ik vind van mezelf dat ik best mee mag doen hihi. Duim duim duim.

 9. Hey wat leuk, je blog is klaar! Dat had ik even helemaal gemist op Instagram! Ben heel benieuwd naar wat er gaat komen, want ik kan wel wat wooninspiratie gebruiken haha.
  En ik doe heel graag mee met de winactie! Ik ben 2 oktober uitgerekend van een meisje en ik wil graag mooie slingers ophangen in huis als ze er is. Deze is echt tof! 🙂

 10. Wauw wat een heerlijk sfeertje 😊 daar word ik blij van! De vlaggetjes zouden super leuk staan in onze tuin, of misschien wel in de kamer van mn dochtertje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial