Interieur & Lifestyle

Over mij

 

Ik ben Sanne en ben 30 jaar. Samen met mijn vriend en onze zoon wonen wij in een heel fijn en klassiek appartement in Den Haag. Zo lang als ik mij al kan herinneren heb ik een zwak voor alles wat met interieur te maken heeft. Met mijn tekenblok in de aanslag ging ik vroeger naar mijn moeder vroeg ik haar om haar interieurwensen. Vervolgens ging ik aan de slag en tekende ik een nieuw interieur voor haar, geen vader en moedertje dus maar ‘interieurstylistje’ spelen!

Toen wij drie jaar geleden de sleutel van ons huis kregen kon ik mijn blijdschap niet op, heerlijk om een huis opnieuw in te richten. Ik heb wat afgespeurd op instagram, pinterest en andere blogs om inspiratie op te doen. Uiteindelijk was het huis ingericht maar had ik de smaak goed te pakken, ik wilde meer! Steeds vaker had ik het gevoel dat ik hier iets mee wilde doen maar ondernam nog geen actie totdat onze zoon werd geboren…

Doen waar je blij en gelukkig van wordt is zo belangrijk en dit gevoel werd nog sterker na de geboorte van Beau. Ik had een uitlaatklep nodig voor mijn creativiteit en wilde mij niet laten tegen laten houden door angsten of andere bezwaren. Ik wil Beau immers ook leren dat hij later zijn dromen moet waarmaken en dus moest ik zelf natuurlijk ook het goede voorbeeld geven. Dus besloot ik een blog te starten en te beginnen met een opleiding interieurstylist. Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan want als jij dit leest betekent het dus dat ik online ben!!

Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, laat ik je mijn huis zien, deel ik leuke DIY projecten en neem ik je mee naar andere mooie en inspirerende huizen. Hopelijk raak je geïnspireerd door mijn blog!

Heb je vragen of lijkt het je leuk om samen te werken, stuur mij dan even een bericht via onderstaande contactformulier of stuur een mail naar info@stylebysanne.nl

 

 

 

 

 


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial