Over mij

 

Ik ben Sanne en ben 30 jaar. Samen met mijn vriend en onze zoon wonen wij in een heel fijn huis in Den Haag. Zo lang als ik mij al kan herinneren heb ik een zwak voor alles wat met interieur te maken heeft. Met mijn tekenblok in de aanslag ging ik vroeger naar mijn moeder en vroeg ik haar om haar interieurwensen. Vervolgens ging ik aan de slag en tekende ik een nieuw interieur. Geen vader en moedertje voor mij maar ‘interieurstylistje’ spelen!

Toen wij drie jaar geleden de sleutel van ons huis kregen kon ik mijn blijdschap niet op, heerlijk om een huis opnieuw in te richten. Ik heb wat afgespeurd op Instagram, Pinterest en andere blogs om inspiratie op te doen. Uiteindelijk was het huis ingericht maar had ik de smaak goed te pakken, ik wilde meer! Steeds vaker had ik het gevoel dat ik iets met ‘interieur’ wilde doen. Ik had een uitlaatklep nodig voor mijn creativiteit. Ik besloot een opleiding tot interieurstylist te volgen.

Naast interieur is fotografie ook een hele grote passie en voor mij nauw verbonden met interieur. Naast interieurstyliste ben ik ook in te huren als fotografe. Dit kan zijn voor product fotografie, interieur fotografie of een andere fotografie klus. Ik denk graag met je mee om naar de mogelijkheden te kijken.

Heb je vragen of lijkt het je leuk om samen te werken, stuur mij dan een bericht via onderstaande contactformulier of neem contact op via info@stylebysanne.nl

 


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial