Hoe fijn een winkel waar je niet alleen een toffe outfit kan shoppen maar ook gelijk wat moois voor in de kinderkamer. Als interieur liefhebber moet Beaus kamer er ook vaak aan geloven. Je snapt dat dit soort winkels bij mij dus wel favoriet zijn, als jij dit ook hebt moet je zeker naar Suus & Suus gaan in Noordwijk!

Mooie spulletjes die heel lang mee gaan

Ik volgde Suus & Suus al een tijdje op Instagram en toen zij haar winkel openende kon ik niet wachten om langs te gaan. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik het meeste wel online shop en niet een mega fan ben van shoppen. Maar dit soort pareltjes zijn wel uitzondering op de regel! Hier wil je juist naar toe, sfeertje proeven maar ook om al die mooie spulletjes in het echt te bewonderen.

De eigenaresse Jessica, runde eerst de webshop maar sinds kort is daar dus een echte winkel bij gekomen. Een prachtige plek waar zij al haar mooie spullen kan uitstallen en showen. Wat voor Jessica erg belangrijk is, is duurzaamheid en dat zie je ook terug in haar winkel. Ze heeft zoveel mogelijk spullen hergebruikt bij de opbouw van de winkel. Ook in de producten voert ze dit door. Kleding en speelgoed moet van goede kwaliteit zijn zodat het heel lang mee gaat, zelfs zo lang dat je het ook weer door kan geven aan je eigen kinderen later. Wat hier ook heel mooi bij past zijn de prachtige vintage items van ByWoed die kun je ook shoppen in de winkel.

Van toffe outfit tot alles voor de kinderkamer

Beneden in de shop vind je heel veel mooie kledingstukken, speelgoed en accessoires. Zelfs voor de mama’s! Er liggen bijvoorbeeld prachtige sieraden, sweaters, maar ook heel veel mooi keramiek. En voor de kids, tja wat niet…. de mooiste kledingmerkjes, stepjes, de mooie mandjes van Olli & Ella (favoriete bij ons), knuffels, Maileg muisjes en nog veel meer. Stiekem hoopte ik dat Beau de Maileg muisjes ook tof zou vinden maar die was meer geïnteresseerd in andere dingen, auto’s en zo!

Als je de beneden verdieping hebt gehad kan je boven door voor de tweede ronde! Hier vind je veel voor de kinderkamertjes, prachtig beddengoed, babynestjes, accessoires maar ook het toffe bedje van Manowoods heeft hier een heel mooi plekje! Zo fijn om inspiratie op te doe.

Bezoekje Noordwijk, echt geen straf!

Ik zou alleen al voor Suus & Suus naar Noordwijk rijden, wat ik dus ook heb gedaan, maar je kunt het natuurlijk ook goed combineren met een dagje Noordwijk. Ik weet zeker dat ik binnenkort weer een bezoekje ga brengen, heb nog zoveel pareltjes gezien en met een nieuwe baby in de vriendengroep ook een mooi excuus toch? Voor alle mama’s to be; hier wil je echt je uitzet bij elkaar shoppen!

Ik ben benieuwd of jullie ook een bezoekje gaan brengen, leuk als je het natuurlijk deelt.

Liefs, Sanne

2 thoughts on “Shoppen voor de leukste outfits en de mooiste kinderkamers bij Suus&Suus

  1. De collectie van Grasonderjevoeten is anders, verfrissend en kleurrijk. Je shopt bij ons de mooiste producten voor de baby- en kinderkamer inrichting, de babyverzorging, de baby uitzet, kinderkamer accessoires, speelgoed, kinderboeken en kraamcadeaus. Prachtige meubeltjes voor in de babykamer, mooie babynestjes, de zachtste dekens, de leukste lampen, het mooiste behang, de liefste knuffels, bijzondere muurstickers en nog veel meer producten die je niet overal zult tegenkomen. Neem rustig een kijkje en geniet. En als je vragen hebt dan horen wij het heel graag !

    1. Zeker ook een groot fan van de collectie van Grasonderjevoeten, heb al geregeld bij jullie besteld. En er staan ook nog wat mooie items op mijn wishlist! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial