Stiekem was dit denk ik de leukste kamer om in te richten en tevens ook de belangrijkste. Ik wilde zo graag dat Beau blij zou zijn met zijn kamertje!

Het uitgangspunt voor Beaus kamer was zeker weten het behang van Creative Lab Amsterdam. Ik had dit behang al een tijdje op het oog en na het bestellen van een sample was ik ook direct om, dit moest het worden. Beau vond het behang gelukkig ook te gek. In het behang zitten verschillende kleuren groen en geel voor en dat komt terug in de rest van de kamer. Een frisse en stoere look!

 

 

Bij een nieuwe kamer hoort natuurlijk ook een groot bed, nou ja groot een junior bed. Ooh mijn mama hart, ik vond het best wel een dingetje om mijn kleine man in een groot bedje te zien liggen. Hij vond het natuurlijk heel stoer, “ik ben een hele grote jongen, he mama?” “Ja liefje, een hele grote jongen” snik snik. Wel super aandoenlijk om hem zo trots te zien. Misschien heb je zijn eerste reactie op zijn kamer ook wel gezien in de stories op Instagram, priceless!

 

 

Tijdens de verhuizing kwamen we wel nog achter een kleine verrassing, Beaus mooie kast paste niet door het trappengat… KAK! Tja, nou had ik misschien een lift kunnen huren en het raam er uit kunnen halen maar dat vond ik te veel gedoe en te veel geld. Dus moest er op het laatste moment nog een nieuwe kast komen. Het is niet een hele spannende keuze geworden maar wel een praktische, namelijk een Pax kast van de Ikea. Na dagen sjouwen en tillen ook wel lekker dat ze hem kwamen bezorgen. Geen moeilijk gedoe. Maar nu staat Beaus oude kast dus te koop, mocht je interesse hebben kan je me altijd een berichtje sturen. Wil je weten hoe hij er uit ziet, check dan even deze blog over zijn oude kamertje.

 

 

Zijn kamertje is echt een heerlijk plekje geworden waar hij heerlijk kan spelen en rommelen. Zo schattig om te zien dat hij nu veel meer in zijn kamertje speelt. Scheelt ook weer een hoop rommel in de woonkamer. Natuurlijk ziet zijn kamer er wel dagelijks uit alsof er een bom ontploft is maar dat vind ik niet zo erg. Gelukkig leert hij zelf ook steeds beter opruimen. Verder heb ik wat nieuwe accessoires gekocht maar ook veel gecombineerd met wat ik al had. Zo had ik de huisjes, dierenhoofden en lijstjes al alleen heb ik het nu iets anders opgehangen. De houten diertjes van Holztiger zijn wel nieuw en shopte ik samen met het koffertje van Olli en Ella bij Gras onder je voeten. Ze hebben daar zo veel leuk speelgoed. Om zijn kamertje echt af te maken komt er nog een klimrek maar die moet nog worden gemaakt en ik wil in de deuropening nog iets van ringen. We hebben wel al vast het gymmatje van de Ikea klaar liggen!

 

 

Wat natuurlijk echt niet mag ontbreken in een jungle kamer zijn planten! En op nummer 1 staat dan natuurlijk ook de supervriendelijke en makkelijke Monstera. Deze stond ook al in zijn oude kamer en moest natuurlijk weer terug komen. Om de boel wat aan te vullen zijn we samen naar het tuincentrum geweest om nog wat plantjes uit te kiezen. Ik koos de epipremnum pinnatum erbij, een mooie hangplant in een bonte fris groene kleur. Beau koos het vetplantje, dat was volgens hem de allermooiste plant. Lief! Hij vindt het ook heel leuk om samen de planten te verzorgen, en zo leert hij spelenderwijs al heel veel over plantjes. Kan nooit geen kwaad. Naast het feit dat de planten natuurlijk heel mooi staan is het ook nog eens heel gezond en zorgen ze voor zuurstof. Zal hij vast lekker door slapen! 

 

 

Ik vind deze leeftijd zo leuk als ze lekker aan het spelen zijn. Beau kan ook helemaal in zijn eigen fantasie wereldje opgaan, heerlijk om hem dan te bespieden. Speelt jouw kindje(s) veel op zijn of haar kamertje of heb je het toch liever in de woonkamer?

Liefs, Sanne 

4 thoughts on “Een nieuw huis part 4, de jungle kamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial