Hoe leuk is het om een ruimte een make over te geven zonder dat het je veel geld en tijd kost? Een make over met een groots resultaat en in een avond of middag gedaan. Dat kan dan maar op een ruimte gaan toch? Ja, het kleinste kamertje in huis; de wc!

Ons toilet heeft een blauw wit geblokte vloer, wat op zich heel mooi is maar er was geen match. En dus dacht ik heel lang, ik ga op zoek naar nieuwe vloertegels. Want als iets niet naar mijn zin is dan verander ik het graag. Enige nadeel aan nieuwe tegels leggen, ik heb dat nog nooit zelf gedaan en dan heb ik dus wel een beetje hulp nodig. Kost dan dus meer tijd en mevrouwtje ongeduld hier, had daar weinig zin in. Tot ik bedacht dit kan ook anders!

In plaats van mij te verzetten tegen de tegels kon ik natuurlijk ook zorgen dat er wel een eenheid zou ontstaan en dat de tegels tot hun recht zouden komen. De tegels zelf vond ik namelijk niet lelijk en ik hou van blauw. En zo besloot ik op zaterdagmiddag, kwart voor 5 nog even naar de bouwmarkt te lopen. Ik geloof dat ik nog nooit zo snel een kleur heb uitgekozen, ik zag het staaltje en wist gelijk; dit is hem! Binnen 5 minuten stond ik weer buiten met een pot verf in de kleur ‘diepblauw’. Deze donkerblauwe kleur past perfect bij de tegels en in combinatie met het wit is het ook een hele klassieke combi, hou ik wel van.

Voor

 

Na

Nieuwe accessoires om het af te maken

Bij een mini make over horen natuurlijk ook nieuwe accessoires ik zet de leukste spiegels, zeeppompjes en pedaalemmers voor je op een rij.
Om te beginnen de spiegels, ik zit zelf te denken aan een hout kleur spiegel omdat ik dit heel mooi vind bij het donkerblauw. Alledrie super mooie spiegels maar voor bij ons wordt het denk ik toch de ronde Wown spiegel, past het best bij het stijltje in het toilet.

 

Lifestyle spiegel Patos – Small

 

Woon spiegel Binti
&K Amsterdam spiegel bamboe

 

 

Zo veel verschillende zeeppompjes

Dan zeeppompjes, nooit geweten dat je zo veel mooie hebt. Ik heb vaak gewoon een pompje van de zeep zelf maar dat is officieel verleden tijd. Mijn top drie:

Bloomingville zeepdispenser glas

 

Aquanova zeepdispenser FYRA gold-127

 

Bloomingville zeepdispenser glas grijs

Ik vind zelf de middelste het mooist maar die is dan ook wel weer het duurst en meer dan €50,- euro voor een zeeppompje gaat mij dan wel een beetje ver. Ik denk dat het de eerste wordt van Bloomingville. Wat vind jij?

Onmisbaar een pedaalemmer

Tot slot op jacht naar een mooie pedaalemmer. Ik moet eerlijk zeggen niet het meest sexy item maar wel onmisbaar in het toilet. Ik heb nu een groene, heel leuk maar past echt niet bij de blauwe muur. Tijd voor iets anders dus.

Zone solo pedaalemmer

 

Zone Denmark Nova pedaalemmer 5 L

 

Zone Denmark Nova pedaalemmer 5 L

Ik vind het pedaalemmer Nova heel mooi. De donkerblauwe is natuurlijk top maar ik denk toch dat het de witte wordt. Dan valt hij iets minder op tegen de witte tegels. Ik schrok alleen wel een klein beetje van de prijzen… Zou jij dat doen of misschien toch een goedkopere?

Heb jij al zin om je toilet onder handen te nemen? Ik vind dat je ook best wel uit mag pakken in het kleinste kamertje, doe eens gek! Zo twijfel ik of ik ook het plafond blauw zal verven, doen of niet? En weet je als het niks is, is het ook zo weer wit. Dat scheelt dan weer met zo’n kleine ruimte. Mocht je ook aan de slag gaan ben ik natuurlijk heel benieuwd naar het eindresultaat!

Liefs, Sanne

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial