Het afgelopen jaar is mijn liefde voor planten enorm gegroeid. Maar daarmee ook de behoefte aan kennis en groene vingers. Super leuk al die planten maar elke plant heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing en behoeftes, en hoe leer je die het beste kennen?

Naast het verzorgen van planten vind ik het ook heel erg leuk om planten te stekken en om zo mijn collectie uit te breiden. Ook met stekken geldt dat de manier waarop je dit doet, per plant verschilt. Ik doe maar wat en al doende leer ik, maar hoe tof is het om ook echt wat te leren over planten? Iets te leren van iemand die weet wat ze doet en super groene vingers heeft! En zo ontstond het idee om hier iets mee te doen.

 

offline is het nieuwe online

Want ook op Instagram is de urban jungle stijl niet meer weg te denken bij interieur liefhebbers. Dagelijks zie ik de mooiste plaatjes voorbij komen van interieurs en planten. Heerlijk zo’n inspirerend medium. Ik heb ook zoveel leuke mensen leren kennen door Instagram maar ook nog zoveel mensen die ik heel graag zou willen leren kennen. En dus besloot ik om deze twee ideetjes bij elkaar te doen, en wat krijg je dan?…..

Een hele toffe Instagram lunch voor interieur en planten liefhebbers!!!! Tof idee? Ik vind van wel en dus besloot ik om dit gewoon te gaan organiseren.

En dus vindt er op zondag 3 juni een Instagram meeting plaats in Den Haag. Naast heerlijk eten en gezellig bij kletsen zal er deze middag ook een workshop worden verzorgd, door Sabine van Styled by Sabine. Zij is voor mij een mega inspiratie bron en weet ook zo veel over planten! Ik wist gelijk; zij moet de workshop verzorgen en gelukkig is zij net zo enthousiast als ik over deze meeting.

 

 

 

De lunch is open voor inschrijving, dus ben jij een Instagrammer en gek op planten en interieur stuur mij dan zeker een mail. Aanmelden kan tot 16 mei en daarna hoor je van mij of je er bij bent.

Lijkt mij in elk geval heel erg leuk om je te ontmoeten!

Liefs, Sanne

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial