Soms verbaas ik mij best wel over social media. Toen ik net begon met Instagram had ik nooit verwacht er zoveel leuke mensen te leren kennen. Tuurlijk is het soms een beetje oppervlakkig en deel je een heel mooi plaatje en weet je zelf wat daar achter schuil gaat, een huis dat op zn kop staat of misschien wel dat je het allemaal net even wat leuker maakt dan het is. Ik denk dat we ons daar allemaal wel eens schuldig aan maken en ik ook zeker. Ja je wilt het natuurlijk echt en eerlijk houden, maar hoeveel laat je van jezelf zien. Ik vind dat soms best lastig. Maar hoe bijzonder is het om te merken dat er ook serieuze vriendschappen via Instagram ontstaan en mensen die ik inmiddels dagelijks spreek en niet meer weg te denken zijn!

Voor mijn blog maak ik natuurlijk ook geregeld binnenkijkers waardoor ik een hoop mensen ontmoet en op de meest mooie plekjes terecht kom. Maar soms heb je ook mensen die initiatief nemen om een lunch of borrel te organiseren voor ‘Instagrammers’, hoe leuk is dat! Dat iemand de moeite neemt om een groep mensen bij elkaar te brengen die allemaal net zo gek zijn van interieur en fotografie. Afgelopen zondag ben ik naar de lunch gegaan die was georganiseerd door Joandi Loes van Hemelryk. Ik moest er even voor rijden (het was in Eindhoven) maar dat was het dubbel en dwars waard. Wat een super gezellige middag met mijn Insta vriendinnetjes!!

 

Eten, kletsen nog meer kletsen en…..

Naast heel veel kletsen en heerlijk eten was er ook een hele leuke workshop gegeven door Sanne van Lille.hus. Een workshop waar ik persoonlijk heel blij van werd en welke al zo lang op mijn to do lijstje stond. We hebben een eigen eco systeem gemaakt! Ik wilde dit dus al best een tijdje zalf maken maar dacht dat het veel moeilijker zou zijn, nou niet dus! Easy peasy, althans dat moet natuurlijk nog blijken of ik het goed heb gedaan maar vooralsnog staat mijn ecosysteempje er mooi bij.

 

 

Je kan zelf ook heel makkelijk een ecosysteem maken het enige wat je nodig hebt is een weckpot, hydro korrels, aarde, vetplantjes en wat water. Onder in de weckpot doe je wat hydro korrels zodat de bodem bedekt is, daar bovenop gaat de aarde. De aarde moet zo hoog zijn als je plantjes die je er in wil doen. Dan plaats je de vetplantjes er in en doe je een klein beetje water in de pot zodat alles vochtig is. Daarna gaat de deksel op de pot en klaar ben je! Als het goed is hoef je er verder niet meer naar om te kijken en doet de natuur de rest, super handig als je niet goed bent met planten. Als je deze vergeet is het niet erg. Je moet de pot alleen niet in de volle zon zetten want dan gaat de pot beslaan en krijg je heel veel condens en zie je je mooie plantjes dus niet meer.

 

 

Wat een geslaagde dag en ook nog eens zulk mooi weer! Beide smaakte naar meer, bof ik even want volgend weekend word het vooralsnog ook weer warmer en ik heb weer een Instagram borrel en dit keer in mijn eigen stad. Heerlijk op de fiets dus, nu al zin in!

Liefs, Sanne

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial