Mijn eerste binnenkijker in het buitenland is een feit. Ja dames en heren, Style by Sanne gaat de grens over 🙂 Grenzen worden letterlijk verlegd en nou ben je vast heel benieuwd naar welk land ik dan ging voor de binnenkijker. Ik ging naar……….

 

Een binnenkijker in het buitenland

…..Belgie!! Zat je al aan iets tropisch en zonnigs te denken? Lijkt mij overigens heel tof om naar een zonnig oord te gaan hoor voor een binnenkijker maar voor nu ging naar een pareltje net over de grens. Ik heb namelijk binnen gekeken in het mooie huis van Joandi Loes. Wellicht ken je haar wel via Instagram of haar eigen blog Hemelryk. Via Instagram heb ik al een tijdje leuk contact met Joandi en het leek haar een leuk idee een binnenkijker te fotograferen, nou dat wilde ik wel!

 

Nog even gauw een metamorfose

Vlak voordat ik kwam had Joandi nog het hele huis een metamorfose gegeven en is druk in de weer geweest met de verfkwasten. Extra leuk dus om foto’s te maken! Joandi woont samen met haar man en fluffy hondje in dit huis, maar niet voor lang want zij hebben een nieuw huis gekocht. Als alles goed gaat met de bouw zullen ze eind van de zomer verhuizen. Op haar eigen blog lees je meer over het prachtige nieuwe huis, echt de moeite waard! Ondanks dat ze hier niet heel lang meer wonen heeft ze hun huidige huis toch nog een metamorfose gegeven. Joandi was niet happy meer met de kleuren en om al die tijd in een huis te zitten dat niet naar haar zin was, daar had ze geen zin in. Ik snap dat wel, zou ik ook niet kunnen.

 

 

Bij binnenkomst begon het al gelijk goed want wauw, wat een fijne entree! Je komt binnen in een lange gang met de trap naar boven en er hangt al gelijk zo’n fijn en persoonlijk sfeertje. In de lijsten (die overigens van de Ikea zijn) aan de muur zitten allemaal persoonlijke prenten waarvan Joandi de meesten ook zelf heeft gemaakt! Door de kleur keuze en materiaal gebruik, wit en hout, oogt de hal heel licht en fris.

 

Een bank om heerlijk op te ploffen

Vanuit de hal kan je trap op omhoog maar eerst gaan we in de mooie woonkamer kijken. Wat gelijk opvalt als je binnenkomt, is de heerlijk plofbank! Heerlijk om hier samen een filmpje te kijken of de avond op door te brengen. Achter de bank zit een nis van de oude schouw, dit was een beetje een nutteloze hoek maar dit hebben ze mooi opgelost. Door wat mooie planken op te hangen is het nu de perfecte plek om mooie spulletjes uit te stallen. Ik vind de manier waarop de planken zijn opgehangen ook zo leuk, geen beugels maar gewoon met houten balkjes. Een ander item, wat mijn aandacht trok is het prachtige stoeltje Dost van Puik design. Wat een beauty is dat zeg, en zo fotogeniek! Ik ben verliefd op dit mooie design stoeltje geworden. Je voelt hem misschien al weer aankomen maar die gaat op mijn wishlist! Qua kleur houdt Joandi van rustige neutrale kleuren en materialen. In het nieuwe huis zal het redelijk overeenkomen met wat ze nu heeft alleen dan komt er wat meer hout bij. Nu al nieuwsgierig naar het nieuwe huis want dit is al zo mooi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Na een overheerlijke lunch met homemade pancakes, bof ik even, werd de binnenkijker vervolgd naar boven. Yes, eindelijk die mooie trap op en kijken wat voor moois er boven allemaal was. Het begon al gelijk goed met een grote walk in closet kamer. Hoe fijn is dat?! Gewoon een kamer voor al je kleren, waar je in alle rust kan rommelen en je kleding kan uitkiezen. Ik denk dat dit voor velen een droom is, voor mij dus ook en voorlopig blijft het daar helaas ook bij.

 


De slaapkamer is een heerlijke plek waar je, je kan ontspannen. Een uitnodigend bed en fijne rustige kleuren. Door het kleurgebruik is er in het hele huis een eenheid, dat geeft rust. Ook hier hebben ze in de nisjes van de schouw de zelfde plankjes opgehangen als beneden. Heerlijk plekje om te stylen en mooie spulletjes neer te zetten.

 

 

 

 

Een logeerkamer waar je tot rust kan komen

Tot slot is er nog een ruimte over in huis, en wat voor een, de zolder! Toen ik de trap op liep kreeg ik een glimlach van oor tot oor, wat man wat is dit een heerlijk plekje. De zolder wordt gebruikt als logeerkamer en als werkkamer. Als gast wil je hier toch slapen, wat een rustgevende plek! Ik ben een beetje verliefd op dit plekje geworden. Wat ik zo fijn vind in dit huis is de sfeer die Joandi heeft gecreëerd met haar kleuren en mooie spulletjes.

 

 

 

 

Lieve Joandi, dankjewel dat ik een kijkje mocht nemen in jullie heerlijke huis. Niet alleen het huis was super maar ook zo leuk om je eindelijk te ontmoeten! Dankjewel voor je gastvrijheid en heerlijke (fotogenieke) lunch! Als jullie gesetteld zijn in het nieuwe huis lijkt het mij heel leuk om nog een keer te komen kijken. Ik weet zeker dat dat ook zo mooi gaat worden, kan niet anders met jou fijne stijl. Gelukkig hoef ik niet zo lang te wachten om je weer te zien!

Lijkt het jou ook leuk om jouw huis terug te zien op mijn blog? Stuur mij dan even een berichtje via het onderstaande contactformulier en wie weet kom ik ook een keer bij jou langs!

Liefs, Sanne

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial