En toen was het gewoon al  weer twee jaar geleden dat ik beviel van ons jongetje en hem in mijn armen sloot. Afgelopen twee jaar zijn zo snel voorbij gegaan maar ik heb er ook intens van genoten. Ik probeer zoveel mogelijk te genieten want het gaat allemaal zo snel. En dan te bedenken dat ik hem vorig jaar al zo groot vond, het enige wat ik nu zie is nog een baby. Zal ik waarschijnlijk volgend jaar ook zeggen over de foto’s van dit jaar. Maar goed twee jaar dat is wel reden voor een feestje, laat ik dat nou net heel leuk vinden om te organiseren!

Een dieren feestje

Vorig jaar had ik niet echt een thema voor zijn feest maar dat wilde ik dit jaar wel anders doen. Ik heb niet lang na hoeven denken over een thema, onze klein man is gek van dieren, een perfect thema! Ook van brandweerman Sam trouwens maar dat vond ik dan weer wat minder. Zo lang ik daar nog niet echt aan hoef te geloven doe ik dat nog lekker even niet! Je hoeft nu niet te denken dat hij iets te kort komt hoor 😉

Oké, het thema was bekend, nu nog op zoek naar leuke versieringen. In mijn blog over de babyshower vertelde ik al dat ik bijna alle versiering bij Aliexpress had besteld en dat heb ik nu weer gedaan. Normaal ben ik er niet zo van om hier te bestellen maar voor feestartikelen die je eenmalig gebruikt vind ik het echt een uitkomst. Natuurlijk kun je sommige dingen hergebruiken maar de meeste niet en dan wil ik er liever niet de hoofdprijs voor betalen. Ik had ook heel erg geluk met dit thema want er was meer dan genoeg te verkrijgen. Je moet alleen zorgen dat je op tijd besteld want soms duurt het wel even.

 

Snoepzak 2.0

Omdat het een kinderfeestje is wilde ik heel graag iets extra’s voor de kindjes, leuke cadeautjes die ze mee naar huis konden nemen en ook iets leuks om te doen. Geen snoepzak mee naar huis dus, maar ook een paar kleine cadeautjes. Ik vond hele leuke apen knuffeltjes die perfect in het thema pasten en heel leuk zouden staan boven de eettafel. Met de kerst kocht ik een tafelklem die hier heel goed voor van pas kwam. Ik kon de aapjes hier mooi aan hangen. Leuk ter decoratie tijdens het feestje en blije snoetjes bij de kindjes wanneer ze naar huis gaan.

 

 

Tijdens mijn zoektocht naar dierenversiering op Ali kwam ik ook hele leuke maskers tegen van verschillende dieren. Die moest ik hebben, ik ben gek op verkleden en speelgoed dat de fantasie prikkelt. Tijdens het feestje had ik ze overal neergelegd zodat ze er lekker mee konden spelen en aan het eind mochten ze een beestje uit kiezen om mee te nemen.

 

 

Tot slot had ik ook nog een andere klassieker, een cadeautje wat ik al vaker heb gemaakt en ook voorbij heb zien komen op Pinterest. Plastic diertjes met cadeautjes op hun rug. Zo simpel maar zo leuk. De diertjes komen bij de Intertoys en Hema vandaan en op hun rug zit een ingepakt doosje rozijnen. Omdat ik echt gek ben op knutselen maakte ik ook papieren hoedjes die ik op de dieren plakte. Oké, ik realiseer me dat je mij nu misschien voor gek verklaard maar ik hou van dit gefröbel, dit is ontspanning voor mij! En eerlijk is eerlijk, het ziet er wel heel cute uit toch?!

 

De perfecte activiteit voor een kinderfeestje

De cadeautjes voor de kindjes waren geregeld, nu nog een leuke activiteit bedenken. Een binnenactiviteit wat voor alle kindjes leuk is om te doen en niet al te veel ruimte in neemt. En toen kwam daar het verlossende antwoord, een kleurplaat. En nee niet zo maar een kleurplaat maar een XL kleurplaat. Ik kwam deze tegen via Instagram en ik was gelijk fan! Ik zag het al helemaal voor mij, allemaal kindjes rondom de tafel en dan heerlijk kleuren.

Bij XL kleurplaat heb je genoeg keuze aan kleurplaten en je kan ze zelfs nog personaliseren als je dat wil. Ik heb gekozen voor een kleurplaat met allemaal beestje, dat vond ik wel leuk bij het thema passen. Zo leuk om die blije kindjes te zien en om ze lekker te zien kleuren, missie geslaagd! Na het feestje heeft Beau er ook nog heel veel plezier van, er is namelijk nog genoeg te kleuren en hij heeft een mooie poster om op te hangen. Echt een aanrader, en natuurlijk niet alleen voor een feestje!

Wat was het een leuk en gezellig feestje met een heel blij jongetje! Ik was hem constant kwijt maar hij liep overal lekker te scharrelen en te spelen. Daar doe je het toch voor, zo’n blij snoetje! Dat je zelf dan best wel moe bent maakt ineens niet meer uit! Qua speelgoed komen wij het jaar wel weer door, hij heeft zoveel moois gekregen. Het was een hele fijne dag!

Liefs, Sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial