Ken je dat van die huizen die je voorbij ziet komen, waar je zo door geïnspireerd raakt? Dat het ene plaatje nog mooier is dan het andere, en je het zo graag in het echt wil aanschouwen? Dat had ik dus met het huis van g . Op Instagram kwamen de meest mooie en inspirerende foto’s voorbij en dus besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en te vragen of ik een keer langs mocht komen. Dit blijft altijd even een spannend moment, zou ze het wel leuk vinden? Gelukkig was dit het geval en dus planden we een date! Dit ging niet helemaal vlekkeloos, de eerste keer kwam er een mega storm tussendoor, waardoor de snelwegen afgesloten waren. Maar we planden een herkansing en daar kwam gelukkig niets tussen, inmiddels kon ik namelijk echt niet wachten.

Een woonkeuken waar je niet meer weg wilt

Sabrina woont samen met haar man en twee kids in dit mooie huis. Het is een vrij modern huis maar absoluut geen standaard vierkante ruimtes. Het is een heel speels huis met overal gezellige hoekjes. Bij binnenkomst valt de trap gelijk op, want wat een mooi exemplaar is dat. Het kastje onder de trap is ook zo leuk bedacht en past perfect in de ruimte.

 

 

Vanuit de hal loop je zo door een prachtige stalen pui de keuken in. Op dat moment was ik even stil, wat een fijne plek! Je kunt je voorstellen dat hier heerlijk lang getafeld wordt met het gezin of met vrienden. Sabrina brengt hier dan ook veel van haar tijd door, tussen al haar mooie spulletjes, planten en met uitzicht op de tuin. Ook al zo’n mooie plek. Dat Sabrina gevoel heeft voor styling en kleur mag wel duidelijk zijn. Wat ik ook zo leuk vind zijn de Marktplaats gelukjes in het huis, voor mij geven dit soort meubels extra sfeer. Meubeltjes met een verhaal en een verleden. Eyecatcher in de keuken is toch wel de open stellingkast, je raadt het al, een Marktplaats gelukje. Krijg je toch gelijk de neiging om ook op Marktplaats te zoeken naar mooie items?! De kast stond eerst buiten maar heeft sinds kort een plekje in de keuken gekregen. Een goede keuze als je het mij vraagt, de kast is gemaakt voor dit plekje. Heerlijk ook om al je spulletjes op uit te stallen. Wat het effect van kleur heeft zie je ook goed terug. Mensen denken vaak dat een donkere kleur de ruimte heel donker maakt maar dat ligt er echt aan hoe je de kleur toepast. In dit geval heeft Sabrina het nisje achter de kast een mooie donkergroene kleur gegeven. Hierdoor komt de kast en de spulletjes er in nog mooier uit. De ruimte is er echt niet donker door geworden maar wel heel sfeervol. Ik heb zo veel foto’s gemaakt, ik ben echt een beetje verliefd geworden op deze woonkeuken.

 

Een kamer vol schatten

Maar goed tijd om naar de woonkamer te gaan! Ook hier was ik weer even stil om alles op mij in te laten werken. Wat zo fijn is aan dit huis is dat er echt een eigen sfeer hangt. Geen interieur uit een boekje maar een warm, persoonlijk en eigen stijltje. Je ziet meerdere stijlen in huis terug komen onder andere de urban jungle wat industriële elementen maar ook vind je etnische invloeden terug en samen vormt dit een geheel. Ook staan er hele mooie klassiek moderne meubels in huis met mijn favoriet; de Barcelona Chair. Volgens mij als je op die stoel gaat zitten, tussen al het mooie groen kom je niet meer weg. Helemaal met het voorjaarszonnetje op je gezicht. Ook voor de planten is dit een perfecte plek, dat ze het hier naar hun zin hebben is wel te zien. Overal in huis vind je trouwens planten terug in alle soorten en maten! De liefde voor planten zit diep bij Sabrina, dit komt onder andere doordat zij samen met haar gezin een aantal jaar in Brunei/Borneo heeft gewoond. Zij woonde toen midden in de jungle en dat stukje jungle heeft ze nu mee genomen naar Nederland. Nieuwsgierig naar het hele verhaal check dan zeker even haar blog. Naast de planten zie je ook heel veel andere mooie souvenirs van hun reizen. Ze hebben een mooie plekje gekregen in huis en doordat Sabrina ze heeft geclusterd voelt het niet te druk en komen ze mooi tot hun recht. De woonkamer is een heerlijke plek voor het hele gezin met een heerlijke bank waar je lekker met elkaar op weg kunt kruipen.

 

 

Ook in de woonkamer heeft Sabrina een muurtje in een donkere kleur geverfd dit keer om een Gallery wall te creëren. Wat ik dus echt heel leuk vind is dat Sabrina en haar man net even van het standaard afwijken en niet alleen het muurtje verven maar ook net even de hoek om gaan. Word ik blij van en het geeft net even een spannender effect. Heb je nog een kaal muurtje in huis waar je niet zo goed weet wat je moet doen, misschien is dit dan wel een idee. Met relatief simpele spullen creëer je een echte eyecatcher in huis. Een plek voor je mooie foto’s, posters of andere schatten.

 

 

Wat heb ik genoten van deze binnenkijker en wat ben ik zelf weer geïnspireerd. Ik kon bijvoorbeeld niet wachten om naar het tuincentrum te gaan om wat nieuwe planten te scoren. Ik hield al van planten maar in dit huis merk je echt de positieve invloed van planten, het voelt zo fijn. Wat dit huis ook echt een thuis maakt is de warmte en gastvrijheid van Sabrina! Lieve Sabrina dankjewel dat ik in jullie prachtige huis mocht kijken en zo warm en welkom werd ontvangen! Je bent voor mij een grote inspiratiebron en ik heb ontzettend genoten, ik weet zeker dat je heel veel anderen ook zult inspireren!   Gelukkig zie ik je gauw weer!!

Liefs, Sanne

10 thoughts on “Binnenkijken bij Sabrina

  1. Mooi huis he?! Ik vond het ook zo inspirerend, er zijn hier ook gelijk wat planten bij gehaald! 🙂

   Leuk ook om te horen!

   liefs, Sanne

 1. Lieve Sanne, wat wast gezellig dat je langskwam in Breda!
  Onder de indruk van je mooie foto’s en lieve blog,
  Dank en tot gauw ziens weer!
  X Sabrina

  1. Dankjewel lieve Sabrina, ik heb genoten! Zo fijn ook om terug te kijken, zo’n lekker huis. Verliefd op je eigen stijltje!

   liefs, Sanne

 2. Huis en foto’s allemachtigprachtig!
  Ook altijd weer fijn en gezellig om elkaar weer te zien…(thevintagegirls) Anneke, Sabrina en ik.😃

 3. Superleuk en mooi huis! Zoveel leuke hoekjes en crea verzamelingen. En zeker weten dat het leuk was bij gezellige Sabrina! Mooie foto’s ook! X W wendy_studiozinnig !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial