Ik verbaas mij soms echt over hoe klein de wereld is. Via Instagram kwam ik een tijdje geleden in contact met Marjolein ook wel bekend onder de Instagram naam interieur_by_lein. En wat bleek, ze heeft gewoon aan de overkant van waar ik woon gewoond. We zijn elkaar jammer genoeg net misgelopen. Marjolein is verhuisd voordat vriendlief en ik hier kwamen wonen. Gelukkig is daar Instagram, en zijn we alsnog in contact gekomen en hebben we elkaar onlangs ook ontmoet. Ik mocht namelijk langs komen om haar interieur te fotograferen voor een mooie binnenkijker.

Een Scandinavisch interieur

Marjolein woont samen met haar vriend en twee zoons in dit fijne gezinshuis. Zelf omschrijft ze haar stijl als Scandinavisch. Het gebruik van lichte kleuren en natuurlijke materialen komen duidelijk naar voren in dit interieur. Om het wat stoerder te maken heeft Marjolein wat zwarte items toegevoegd. Als je rondloopt in het huis zie je dat Marjolein een aardige verzameling heeft van mooie design accessoires. Items om wel een beetje jaloers op te worden! Ik vroeg mij af hoe al die spulletjes heel blijven met twee kleine jongens in huis. Met die kleine sloper van mij was ik daar natuurlijk erg nieuwsgierig naar. De oplossing van Marjolein, maak een mooi pronkplekje waar ze niet bij kunnen. Ze heeft dit zelf gedaan met de XXL letterbak, hier heeft ze haar mooiste spulletjes veilig uitgestalt.

Een ronde eethoek

Marjolein heeft gekozen voor een ronde tafel omdat deze het beste in de ruimte past. Dit is een goede keuze geweest, hij komt super tot zijn recht. Daarnaast is een ronde tafel ook ontzettend gezellig. Vanuit de eethoek heb je mooi zicht op alle prachtige accessoires in de letterbak. Naast de eethoek hebben de kindjes ook een heerlijk plekje om te spelen en ideaal want het speelgoed ruim je er na zo weer op. Niets is zo fijn als een opgeruimd huis.

Groen in huis, is een must!

Waar je in het huis van Marjolein, echt niet om heen kunt zijn planten! Die komen overal en in allerlei soorten en maten terug. Gelukkig vinden de plantjes het bij Marjolein net zo fijn want ze doen het goed! gek genoeg had Marjolein een aantal jaar geleden helemaal niet zo veel planten in huis maar nu zijn ze moeilijk meer weg te denken.

Inspiratie voor haar prachtige huis haalt Marjolein voornamelijk van Instagram en woonbladen. Daarnaast inspireert ze met al haar mooie plaatjes ook een hoop anderen op Instagram. Naast de inspiratie heeft ze inmiddels ook een hoop leuke contacten gelegd via Instagram.

Een slaapkamer met een mega eyecatcher

De Scandinavische stijl heeft Marjolein ook doorgevoerd in de slaapkamers. In de master bedroom heeft het wanddoek van HK living een ere plaatsje gekregen. Dit geeft de slaapkamer een fijne sfeertje waarbij je heerlijk kunt wegdromen. Ook hier staan planten die niet alleen goed voor je zijn maar planten geven je slaapkamer ook iets puurs. Mijn persoonlijke favoriet in deze kamer is de geboorte poster, die staat ook nog steeds op mijn wishlist. Zo leuk zo’n kleintje op schaal!

Een lichte jongenskamer met stoere items

Ook de kamer van Gabri heeft een lichte en neutrale basis met hier en daar wat stoere en kleurrijke items. Een heerlijk kamertje waar de kleine man lekker kan spelen met zijn grote broer of heerlijk een boekje kan lezen. Er is keuze genoeg!

Lieve Marjolein dankjewel dat ik een kijkje heb gekregen in jullie mooie huis. En je weet het, als je een keer in de buurt bent om te winkelen, mijn deur staat voor je open om gezellig een bakkie te doen. Ik hoop tot gauw!

Lijkt het jou ook leuk als ik langs kom voor een binnenkijker? Stuur dan een berichtje naar info@stylebysanne.nl of via Instagram. Misschien zie je jouw interieur hier dan wel de volgende keer terug.

Liefs, Sanne

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial