Sinterklaas is iets waar ik nu ik een kind heb, zo intens van kan genieten. Eerlijk is eerlijk, hij snapt er nog geen bal van maar ik geniet daarentegen voor twee. We zijn naar de intocht hier in de buurt geweest, hebben zijn schoentje gezet, oefenen elke dag de liedjes, kortom de hele mik mak! En dan natuurlijk niet te vergeten HET feest zelf! Wij vieren hier, zoals waarschijnlijk het grootste gedeelte van Nederland, Sinterklaas op zondag. Om de goedheiligman te verwelkomen in je huis heb ik een leuke DIY voor je!

Een DIY waar je lekker van kan snoepen!

Klinkt goed toch, een DIY waar je van kan snoepen?!

Wat heb je nodig:
Een krans van piepschuim of stro
Lekker veel pepernoten
Schuimpjes of ander strooigoed
Een leuk lint of stukje stof
Lijm, bij voorkeur een lijmpistool

Ik heb een krans van stro en gebruik mijn lijmpistool om de pepernoten op de krans te plakken. Je plakt de pepernoten er een voor op. Het makkelijkste is om dit in cirkels te doen. De eerste ronde zul je nog wat gaten tussen de pepernoten hebben, maar geen probleem die vul je zo op. Als de eerste ronde helemaal droog is ga je verder met de tweede ronde en dan plak je de pepernoten op de lege plekken. Hierna zijn als het goed is alle gaten gevuld. Ook leuk om er tussendoor wat strooigoed op te plakken. Vergeet vooral ook niet, om er af en toe een in je mond te stoppen. Dat mag best met deze DIY! Als alle pepernoten en strooigoed er naar wens op zitten kan je er nog een leuk lint aanmaken om hem op te hangen. In mijn geval een stuk rode stof wat ik nog had liggen van Beau’s Sinterklaas cape.

Klaar voor het grote feest

En dat was dus al weer, de leuke en lekkere DIY voor Sinterklaas. Laat de Sint maar komen want wij zijn er klaar voor. Ga jij nog snel een krans maken voor het grote feest?

Liefs, Sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial