Onze hal is een beetje een ondergeschoven kindje in huis, zoals denk ik bij velen. Wat overigens heel jammer is want wij hebben een hele grote hal, bijna een volwaardig kamer. Zonde natuurlijk om niks met deze ruimte te doen. Toen wij hier kwamen wonen had ik al het idee om een wall of fame te maken en heb dat ook gedaan. Alleen was deze wall of fame met losse lijstjes niet helemaal mijn ding. Ik vond het rommelig en onrustig. Dat ik iets nieuws met foto’s wilde was wel duidelijk maar wat dan….

 

Iets met veel foto’s!!

Ik wilde dus wel foto’s en het liefst veel, want als trotse mama kan je geen foto’s genoeg hebben van je kind, toch?! Dit project stond al een tijdje op mijn  to do lijstje, maar ik stelde het steeds uit. Tot ik een mailtje kreeg van de Hema dat de foto’s in de aanbieding waren. Om precies te zijn, de vierkanten foto’s waren in de aanbieding en die wilde ik nou net voor mijn DIY project hebben. Mooie reden om ze dan maar gelijk te bestellen en het project te starten. In totaal heb ik 100 vierkantjes besteld.

 

 

Wat heb je nodig?

Naast de foto’s heb je dubbelzijdig plakband nodig en schilderstape is ook wel makkelijk. Schilderstape is geen must maar het is wel makkelijk om een kader aan te brengen. Ik wilde zelf een vierkant en dus heb ik dit eerst met tape op de muur geplakt. Wel zo fijn als de foto’s ook recht hangen. Eigenlijk is het vooral belangrijk dat de eerste foto die je plakt recht hangt, want daar borduur je op voort.

Omdat het toch een hoop foto’s bij elkaar zijn heb ik gekozen om ze in zwart wit af te drukken, dit is toch net iets rustiger. Door het zwart wit en dat alle foto’s in het zelfde formaat zijn is het echt een eenheid geworden. Ik ben zo blij met het resultaat!!

 

 

 

 

 

Even doorpakken!

Omdat de muur zo goed uitpakte en ik vol inspiratie zat besloot ik door te pakken. Op de verwarming komt een plank zodat ik daar wat leuke spulletjes op kan zetten. De plank ligt er nu nog los op maar daar komt verandering in. Op de blog van Souraya, binti home schreef zij over haar hal make over en over super handig klemmen die je op de verwarming plaatst. Op deze klemmen kan je een plank bevestigen zonder dat je in de muren hoeft te boren. Ideaal! Die moet ik nog even halen maar wat ben ik al blij met het eindresultaat van de fotomuur. Dat zoiets eenvoudigs zo’n groots effect kan hebben.

Ik ben heel benieuwd hoe jullie hal er uit ziet, ook een ondergeschoven kindje of een pareltje?

Liefs, Sanne

1 thought on “Wall of fame

  1. I have checked your website and i’ve found some duplicate content, that’s why you don’t
    rank high in google, but there is a tool that can help you to create 100% unique content,
    search for: Best article rewritwer Ercannou’s essential tools

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial