Nu het kouder wordt en we richting de herfst gaan merk ik dat ik steeds meer behoefte heb aan dekentjes, huiselijkheid en warmte. Ik wil warme materialen in huis halen en lekker cocoonen. Toen ik de workshop armbreien van Made by Wollig voorbij zag komen hoefde ik ook niet lang na te denken. Zo’n mooi en warm dekentje van merinowol wilde ik wel op mijn schommelstoeltje!! Dus op naar het Seinfestijn in Haarlem om een workshop armbreien bij te wonen.

Made by Wollig is ontstaan doordat Sharon op Pinterest een armgebreide deken voorbij zag komen en dacht, “dat wil ik ook!” Ze is er een voor zichzelf een gaan maken en al snel wilde haar vriendinnen ook zo’n fijne deken. Omdat Sharon er zo veel plezier in had besloot ze om workshops te gaan geven. Dit doet ze samen met haar moeder en zo is Made by Wollig ontstaan. Super goede combinatie want met zijn tweeën bereik je meer. Zo stond Sharon afgelopen weekend met de workshop op het Seinfestijn, waar ik dus geweest ben, en haar moeder stond op een andere markt met de verkoop van de mooie dekens en kussens. Als je dus geen zin hebt in een workshop of niet zo creatief bent kun je dus ook heel goed slagen bij Made by Wollig, maar een workshop volgen is natuurlijk het allerleukste.

 

Opperste concentratie 🙂

 

 

Na een klein uurtje heb je al resultaat! Samen met Sharon nog even de puntjes op de i zetten.

Is het niet super moeilijk?!

Ik kreeg van heel veel vriendinnetjes na de hand de vraag of het niet onwijs moeilijk was, dat viel enorm mee. Het begin is even lastig, wanneer je de steken op je arm gaat opzetten, je armen zijn je breipennen. Gelukkig is Sharon heel geduldig en legt ze het goed uit waardoor het echt heel goed te volgen is. Als de steken eenmaal op je arm zitten is het eigenlijk steeds een herhaling van dezelfde stappen. Super leuk ook om zo snel resultaat te zien! Als je een dekentje haakt ben je wel even bezig en nu zie je gewoon binnen een half uur al resultaat en is je deken met een klein uurtje af!!! Hoe fijn is dat. Je kunt dus direct je nieuwe aanwinst thuis een plekje geven, dat heb ik natuurlijk ook gedaan. Hij is niet alleen super om mee te stylen, heerlijk om onder te kruipen of op te zitten maar ook zo fotogeniek!!

 

 

Ik ben niet de enige hier in huis die fan is van mijn mooie dekentje, Beau loopt er ook constant aan te plukken en te aaien. Zo schattig, “aai mama, aaaaiii!!!”

Ik heb de workshop dus gevolgd op het Seinfestijn wat super leuk was om daar ook een keer geweest te zijn maar Made by Wollig komt ook bij je thuis! Al vanaf 6 personen komen ze thuis om een workshop te geven. Echt een aanrader om gezellig met vriendinnen een keertje te doen. Niet alleen een leuke dag maar je zult ook zo veel plezier hebben van je dekentje. Ik geniet er in elk geval zeker van en zeg nou zelf, hier wil je toch onder kruipen met al die regen buiten van de afgelopen dagen?!

Liefs, Sanne

 


Dit artikel is in samenwerking met Made by Wollig tot stand gekomen.

2 thoughts on “Onder de wol!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial