Het is weer tijd voor een nieuwe binnenkijker en deze week staat het interieur  van Ashley centraal. Ashley en haar vriend wonen sinds mei van dit jaar in dit fijne en gezellige huis. Ik volg Ashley zelf al een een geruime tijd op Instagram. Ze plaatst hier de meest mooie foto’s van de heerlijkste gerechten en ook de recepten hiervan zijn terug te vinden op haar blog. Naast haar foodposts en foodblog heeft zij ook een passie voor interieur en dat is duidelijk. Al bij een van de eerste foto’s van haar nieuwe huis werd ik getriggert en wist ik, bij haar wil ik binnenkijken! Gelukkig vond ze dit zelf ook een leuk idee 🙂

 

Je voelt je meteen thuis en welkom!

Al bij binnenkomst voelde ik mij meteen op mijn gemak, het huis voelt heel warm en gezellig. Als je niet weet dat ze er nog maar zo kort wonen zou je dat ook echt niet zeggen, er hangt een hele fijne eigen sfeer. Een sfeer waar sommige mensen heel lang naar moeten zoeken bij een nieuw huis. Niet alleen het interieur voelt heel fijn maar er hangt ook een hele fijne geur in het huis, een geur? Ja een geur. In de keuken staat een air diffuser die een heerlijke lucht verspreid, echt een aanrader! Misschien voel je hem al weer aankomen en ik durf het bijna niet te zeggen, maar er gaat weer een item op mijn wishlist. In de diffuser stop je wat olie, in dit geval peppermint, stress away en een beetje lemon en laat diffuser zijn gang gaan. Voor mij werkte dit zeker ontspannen, het was net alsof ik in de sauna was, heerlijk!! Aangezien ontspannen niet iets wat ik makkelijk vind ga ik deze zeker kopen in de hoop dat het helpt. Waar al die binnenkijkers toch niet goed voor zijn, ik had er namelijk nog nooit van gehoord!

 

I spy with my litlle eye……..

 

Koken is haar grote passie, en dat wordt beloond!

Aangezien Ashley gek is op koken en geregeld in de keuken staat was ik heel erg benieuwd naar haar keuken. Ik kan je zeggen dat is een hele fijne!! De keuken is een hele lichte ruimte en ik kan mij voorstellen dat Ashley hier graag staat. Dat niet alleen ik fan ben van haar gerechten blijkt, want Ashley is genomineerd voor de Food Blog Award 2017 en niet in één rubriek maar in drie verschillende!! Ze is genomineerd voor de rubriek Foodblog van het jaar, Favoriete Food foto en Favoriete gerecht. Ik vind het zo knap en helemaal als je kijkt wie er nog meer genomineerd zijn, dat zijn gewoon bedrijven op zich. Genomineerd zijn is natuurlijk al een hele eer, maar hoe tof zou het zijn als Ashley ook een award in de wacht mag slepen. Om dit te kunnen doen heeft zij stemmen nodig, helpen jullie een handje mee door op haar te stemmen?

Naast haar blog maakt Ashley ook de mooiste drip cakes, als je nog op zoek bent naar iets origineels zou ik zeker even een kijkje nemen. Ik weet wel waar ik een taartje bestel voor Beau zijn tweede verjaardag (duurt gelukkig nog even). Je zou denken dat al deze bezigheden een fulltime baan op zich zijn (wat het misschien ook wel is) maar Ashley werkt ook nog vier dagen in de week, als locatiemanager voor een kinderdagverblijf. Bezig bijtje dus!!

 

 

 

 

Scandinavisch meets Landelijk

Het interieur van Ashley is een mooie mix tussen landelijk en Scandinavisch. Ik merk dat men het woord landelijk niet altijd even graag gebruikt, er hangt een soort truttig imago aan. Ik vind dit jammer ik vind landelijk juist iets positiefs, voor mij staat dit voor warmte, comfort en huiselijkheid, echt niet truttig dus.

Ashley heeft haar liefde voor interieur niet van een vreemde, zij deelt deze passie met haar moeder. Haar moeder heeft een eigen schoenen winkel Dorell Shoes en more  waar zij naast schoenen  onder andere ook woonaccessoires verkopen. Geregeld gaat zij even langs bij haar moeder, om weer met wat leuks thuis te komen. Onder andere het grafische okergele kussen (liefde op het eerste gezicht!!!), komt daar vandaan. Naast de shop van haar moeder, is ook Instagram een grote inspiratiebron voor haar interieur.

 

 

 

 

Vanwege de ruimte hebben Ashley en haar vriend gekozen voor een ronde tafel, dit past hier perfect. Niet alleen super praktisch maar ook heel gezellig, om met vrienden rond de tafel te zitten. Op verschillen plekken is creatief om gegaan met verf.  Zoals hier in de woonkamer om een scheiding te maken tussen eten en wonen. Leuk om te zien dat je met zo’n simpele afscheiding echt twee ruimtes creëert. Om toch ook nog een eenheid te creëren werkt het heel goed om iets op te hangen wat de ruimtes dan toch weer verbind, zoals hier het geval met de wandhaak en de mooie wandhanger.

 

 

 

I wish…… 

Een nieuwe bank staat nog op de wishlist van Ashley. Ze wil graag iets lichters dan wat ze nu hebben. Grappig dat je er zelf altijd anders naar kijkt, ik vind dit een hele mooie bank en vind het contrast ook wel leuk. De bank geeft de ruimte iets stoers, door de kleur en vorm. Ook zou ze nog graag een leuk stoeltje willen voor in het hoekje hieronder.

 

 

 

 

Creatief met verf!

De slaapkamer is een hele lichte, ruimte en rustige plek. Ideaal om na een drukke dag tot rust komen. Ook hier heeft Ashley een muurtje geverfd maar dan net even anders. In plaats van de hele wand of een lambrisering heeft ze er voor gekozen om een diagonale lijn te trekken en de bovenkant een kleurtje te geven. Ook hier is er weer een eenheid gecreëerd tussen de vlakken door iets op te hangen wat ze verbind. Een groot voordeel aan deze leuke wandhaken is dat je makkelijk kunt wisselen met accessoires.

 

 

 

 

 

Een fotostudio aan huis!

Je wordt natuurlijk niet zo maar genomineerd voor de favoriete Food foto van het jaar. Dan moeten je foto’s wel heel mooi zijn. Het fotograferen van al haar heerlijke creaties doet ze gewoon thuis. Ashley heeft een eigen fotostudio in huis. Hoe leuk om een kijkje achter de schermen te krijgen!

 

 

Wat bof ik toch dat ik binnen mag kijken in al die mooie huizen!! Ik doe niet alleen elke keer weer inspiratie op maar ik ontmoet ook elke keer zulke leuke en lieve mensen en dat was deze keer zeker niet anders! Lieve Ashley dankjewel dat ik bij je binnen mocht kijken, zoals gezegd was het niet alleen inspirerend maar ook heel gezellig! Ik heb bewondering voor wat je allemaal doet en hoe goed je het doet! Het is natuurlijk een eer dat je bent genomineerd voor de Food Blog Award maar je verdiend het ook echt om er (minstens) een mee naar huis te nemen! Ik ga duimen en stemmen natuurlijk!!!

Lijkt het jou leuk om jouw interieur hier ook voorbij te zien komen stuur mijn dan even een mail info@stylebysanne.nl en wie weet staat jou interieur hier wel de volgende keer. Zoals altijd ben ik natuurlijk weer heel erg benieuwd wat jullie er van vinden?!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial