Een favoriete plek in huis? Ja zeker, voor mij is dat toch wel mijn werkplek. Misschien hebben jullie hem al eens langs zien komen op mijn Instagram of de blog van Mirjam, Een goed verhaal. Omdat ik dit zo’n fijn plekje vind mag deze natuurlijk niet op mijn eigen blog ontbreken. Het is niet alleen een heel fijn plekje maar ook nog eens een heel leuk DIY project om te doen.

Omdat ik voor mijn day job, mijn webshop Cuties & Co. en inmiddels ook mijn blog en studie geregeld thuis aan het werk ben wilde ik graag een werkplek. De eettafel fungeerde op zich prima maar ik moest wel altijd alles opruimen en dat kon anders. Omdat het bureau in de eetkamer staat wilde ik het wel luchtig en licht houden. Ik ben altijd al fan geweest van underlayment en was er dan ook snel over uit dat ik dat als bureaublad wilde. Het is niet alleen goedkoop maar het geeft ook een heel fijn sfeertje. Super handig want de bouwmarkt zaagt het voor je op maat dus je hoeft er weinig aan te doen. Ik heb uit dezelfde plaat ook een plank laten zagen die boven het bureau hangt, ideaal voor je leuke spulletjes maar ook heel praktisch. Voor de poten van het bureau heb ik gekozen voor die van de IKEA, een strak design, luchtig en een leuk prijsje. Al met al was ik voor mijn bureau (inlcusief de plank er boven) €30,- kwijt, ik hou van dit soort low budget projecten. 

Het werken aan mijn bureau vind ik natuurlijk heel fijn maar wat ook een leuke bijkomstigheid is, is dat ik weer een fijn plekje heb om te stylen. Daar word ik blij van!!! Het stylen van mijn werkplek heb ik dan ook voor deze blog gedaan. De basis is het zelfde gebleven maar door middel van kleur en accessoires toch verschillende plekjes gecreëerd.

 

 

 

Ik heb een liefde voor kleur en met name voor de kleur okergeel! In mijn styling mocht deze dan natuurlijk ook niet ontbreken. Ik vind het een hele warme en rijke kleur maar die ook rust uitstraalt en dat is voor een werkplek natuurlijk wel prettig.

 

 

 

Groen is hier in huis ook echt wel een blijvertje! Grappig dat ik vroeger echt een hekel had aan geel en groen en dat dat nou juist de kleuren zijn die hier inmiddels de overhand voeren. Op alle stylingsmanieren heb ik het houten kistje op mijn bureau laten staan, het moet natuurlijk wel praktisch zijn en zonder dat kistje kan ik echt niet. Op de plank staat een hele mooie ets van een berenklauw die wij onlangs hebben gekregen van mijn schoonouders. Nog leuker is dat hij gemaakt is door de tante van mijn vriend! Iedereen die mij een beetje kent en volgt weet dat ik een grote liefde heb voor handgemaakte spullen en items in huis. Je snapt vast dat ik hier dan ook heel blij mee ben, het past zo mooi!

 

 

 

Mijn werkplekje in het wit. Ik had gedacht dat ik dit heel mooi zou vinden maar eerlijk gezegd mis ik hier wel de kleur. Als ik foto’s op Instagram of Pinterest voorbij zie komen van witte interieurs vind ik dat altijd zo ontzettend mooi. Op mijn Pinterest pagina staat het hier ook vol mee maar toch is dit niet helemaal voor mij weg gelegd. Er moet kleur in!

 

 

 

Zoals het op deze foto staat heb ik het voorlopig weer even gelaten. Een fijne mix van mijn favoriete kleurtjes en planten. De pilea kreeg ik als baby’tje van een lief vriendinnetje en die groeit uit tot een grote dame. Het plantje er achter is een avocado plant die ik zelf gekiemd heb, zo leuk om te doen. Uiteraard ook zo veel liefde voor mijn prikvrije cactus van House of Oelie, die mag echt niet ontbreken in mijn interieur. Ik kan weer heerlijk genieten van een nieuw gestyled bureautje en heb ook weer wat nieuwe ideeën opgedaan voor de volgende keer. Ik ben wel heel erg benieuwd welke manier van stylen jij het leukst vindt?

 

2 thoughts on “Mijn favoriete plekje in een nieuw jasje

    1. Dankjewel Jitske!! Mijn bureau is een heel simpel DIY project. Underlayment op maat laten zagen in de bouwmarkt en de poten zijn van de Ikea. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial