Elke keer wanneer ik binnenstap in de mooiste huizen voor deze rubriek, voel ik mij zo’n bofkont! Binnenkijken bij een ander is sowieso al heel leuk (ik ben ook zo iemand die uren op Funda kan gluren 🙂 ) maar voor deze rubriek kom ik echt op de mooiste plekjes. Deze week staat het prachtige interieur van Manon centraal.

 

 

Dat hoekje daar is Manon’ s favoriete plekje! Dat snap ik wel, daar wil ik ook wel wegkruipen..

 

Het gevoel is het allerbelangrijkste

Manon woont nu ongeveer drie jaar samen met haar man in dit mooie nieuwbouw huis in Zoetermeer. Toen ze er net kwamen wonen, had ze meer een brocante stijl maar daar is weinig van overgebleven. Manon omschrijft haar interieurstijl als Scandinavisch met hier en daar wat industriële items. Nog belangrijker dan het volgen van een bepaalde interieurstijl is voor Manon gevoel. Het gevoel, moet goed zijn en de spullen moeten bij elkaar passen. Iets hoeft dan niet perse Scandinavisch of industrieel te zijn. Daarnaast vindt ze het belangrijk dat het interieur rust uitstraalt. Met haar werk in de gehandicaptenzorg is het fijn om thuis lekker bij te komen en te ontspannen. Haar favoriete plekje omdat te doen is in het hoekje van de bank.

 

 

 

 

 

“Instagram is zo’n fijne en positieve plek”

Dat het interieur een grote rol in het leven van Manon speelt mag duidelijk zijn!  Ik heb zo veel foto’s gemaakt want echt in elke hoekje stonden mooie spulletjes. Manon heeft ontzettend veel mooie styling spulletjes en die wisselt ze dan ook geregeld af tussen de ruimtes. Shoppen en inspiratie opdoen in woonwinkels doet zij geregeld, en zoals je ziet slaagt zij daar erg goed in. Manon vindt het heerlijk om een koopje te scoren en is daar ook goed in, mooi voorbeeld hiervan is de stoel in de slaapkamer. Die zou ik ook zeker niet kunnen laten staan!!

Naast woonwinkels is Instagram ook een grote inspiratie bron voor Manon, ‘het is zo’n fijne en positieve plek waar je inspiratie opdoet en andere kan inspireren’. Dat inspireren doet ze zeker!

 

Zo veel mooie spulletjes. ik krijg hiervan spontaan zin in etentjes en feestjes. Er staat genoeg moois om de tafel mee te dekken.

 

 

 

Een warm en gezellig huis!

Het kleurgebruik van Manon is grijs, wit gecombineerd met hout tinten. Doordat dit kleurgebruik terug komt in het hele huis straalt het één geheel uit. Wit en grijs kunnen best koele kleuren zijn, maar door de toevoeging van natuurlijke materialen is dat hier totaal niet het geval. Eerder het tegenovergestelde, het voelt als een heel warm en gezellig huis.

Overal waar je kijkt zie je perfect gestylde hoekjes, waaronder dit hoekje in de gang. Zo leuk gedaan, ik krijg gelijk inspiratie om aan de slag te gaan met onze hal. Bij veel mensen is de gang een ondergeschoven kindje maar dat is hier zeker niet het geval. Het wandrek verkocht iemand via Instagram, en Manon wist gelijk ‘die is van mij!’ Ik zou ook niet lang hoeven na te denken als ik zoiets moois voorbij zie komen.

 

Vanuit de woonkamer loop je zo tegen dit prachtige hoekje. Een mooi voorproefje van de slaapkamer.

 

De slaapkamer waant zich een beetje in Marokkaanse sferen

Waar je in de woonkamer veel Scandinavische en industriële invloeden ziet is dat in de slaapkamer wel iets anders. De slaapkamer waant een beetje in Marokkaanse sferen. Dat komt vooral door die prachtige Pom Pom deken op bed, zo behaaglijk en uitnodigend daar wil je toch onder kruipen. Een berber deken is niet goedkoop maar mooi zijn ze zeker! Mocht je niet het budget hebben voor zo’n mooie deken maar wil je wel het gevoel creëren? Ga dan aan de slag met een bol wol en maak je eigen deken. Leuk projectje voor de zondagmiddag!

 

 

Mooi wat planten doen!

Door het hele huis vind je planten terug in alle soorten en maten. Ook staan er meerdere vaasjes met fris groene bloemen. Door het kleurgebruik in huis, knallen de planten en bloemen er zo mooi uit. Ze komen hier echt tot hun recht!! Planten in de slaapkamer vind ik sowieso echt een aanrader, ze geven de kamer een stukje rust en sereniteit. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar een beetje rust en sereniteit kan ik wel gebruiken. Kom maar door dus met die planten!

 

 

 

Veel DIY projecten heeft Manon niet in huis behalve dan deze prachtige deken van lontwol, die zij maakte tijdens een workshop arm breien. Deze staat ook nog op mijn wishlist (ja heb je haar weer met haar wishlist 😉 ) ik vind hem zo mooi! Lijkt mij ook heel fijn voor de winter. Misschien hier een volgende blog over schrijven met werkomschrijving?

Ik vind het gewoon jammer dat deze binnenkijker er weer op zit, ik heb zo genoten! Lieve Manon, ik wil je bedanken voor je gastvrijheid en dat ik (en alle lezers uiteraard) een kijkje mocht nemen in jullie prachtige huis! Ik volg je al zo lang met veel plezier (en ik weet zeker met mij velen andere) en je inspireert mij enorm. Wil jij meer zien van Manon en haar prachtige huis check dan zeker even haar Instagram.

De volgende binnenkijkers staan ook al op de planning en ik heb er zin in! Lijkt het jou ook leuk om jou interieur terug te zien op mijn blog stuur dan even een berichtje info@stylebysanne.nl

 

 

 

 

5 thoughts on “Binnenkijken bij Manon

  1. 335377 633365Hi there, just became aware of your weblog through Google, and identified that it is truly informative. Im gonna watch out for brussels. I will appreciate should you continue this in future. Lots of individuals will likely be benefited from your writing. Cheers! 315365

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial